@kpsssss şuana kadar büyük ihtimal az da olsa evde çalışma olmuştur ancak bu alım işe başlayana kadar esnek yada evden çalışma kalmaz diye düşünüyorum.
BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kpsssss şuana kadar büyük ihtimal az da olsa evde çalışma olmuştur ancak bu alım işe başlayana kadar esnek yada evden çalışma kalmaz diye düşünüyorum.
-
@eskivergici Anladım teşekkür ederim.
-
Liste açıklanmış
-
beklenen oldu ağustosa attılar herkese hayırlı olsun
-
Açıklandı
-
Sonunda kpss puanımı kullanabildim. BDDK uzman yardımcılığı için şimdi herhangi bir şey yapacak miyiz ? Sınav giriş belgesini mi bekleyeceğiz artık ?
-
@ilhannn00 sınav giriş belgesini bekleyeceğiz
-
Piyasada güncel işletme kitabı yok mu bakıyorum hep eski basım veya önerebileceğiniz güzel bir kaynak.
-
@ilhannn00 yasin çoban isletme iktisadi adli kitabi aldim. Cok ayrinti degil. Bence is görür hocam. Kitap sonunda 100 küsur soru da var.
-
Tecrübesi olan varsa bunda da mı 7 sorudan 5'i seçiliyor?
-
Toplda kaç soru soruluyor? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
- topic:timeago_later,10 gün
-
Merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız nasıl gidiyor ? Alan ağırlıklı çalışıyorum klasik sınav için ama kurumun puan konusunda oldukça kıt olduğunu yazmışlar. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor fikir alışverişinde bulunup birbirimizi motive edersek çok güzel olur
- topic:timeago_later,13 gün
-
başlık çok sessiz acaba katılım düşük mü olacak yoksa fırtına öncesi sessizlik mi bu
-
@papatyaçayı fırtınadır fırtına olmasa...
- topic:timeago_later,21 gün
-
çalışan var mı yada çalışabilen
-
Hukuk alanında "Milletlerarası Özel Hukuk" kısmında Yabancılar Hukuku ile Vatandaşlık hukuku da dahil mi yoksa yalnızca MÖHUK(Genel Prensipler, Kanunlar İhtilafı, Usul Hukuku) bağlamında mı sorumluyuz ? Daha önceki senelerde sınava giren arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse seviniriz..
- topic:timeago_later,8 gün
-
Arkadaşlar merhaba sınava giriş belgesi gibi birsey yayimlanacak mi ?
-
@tomjoad yarın yayınlanacakmış
-
@kymkm109 teşekkürler dostum
-
Arkadaşlar murakıplık için 2 giriş belgesi mi olacak ?, ben sadece birini görebildim