BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Büyük ihtimalle normalleşme takviminin açıklanmadı bekleniyordur.ona göre sınav tarihi ve listeler açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
Kurumu arayıp bilgi alabilen oldu mu ?
-
@tobinkardeş günde üç bin kere şuraya bakıyorum bir haber var mı diye
-
Haziranda sınavı yapabilirler bence çok yaza bırakmadan.Klasik sınavı okuması da 1,5-2 ayı bulur.Agustos sonu gibi en erken mülakatı yapmaya baslarlar diye düşünüyorum.
-
@kpsssss inşallah dediğiniz gibi olur hocam haziran sonu mırakıp yardımcılarının yeterlilik sınavı varmış. O sınavdan sonraya bırakırlarsa baya geç olacak gibi
-
@tobinkardeş kurumu arayanlara sınavın bir ayağı pazar gününe sarkıyor o nedenle pazar günü yasaklarının kalkmasını bekliyoruz demişler
-
Ben de mail attım.
Maalesef sınav tarihini belirleyemedik henüz, sınav 2 gün olacağı için Pazar günlerinin de sokak çıkma kısıtlamasından muaf olması gerekmektedir. Hafta içi yapmamız halinde de çeşitli sorunlar çıkabilir. Sınavı bir an önce yapmayı biz de istiyoruz ama salgın koşullarının bu kadar anlık değişmesi, plan yapmayı hayli zorlaştırıyor haliyle. Listeleri de aslında sınav tarihi ile birlikte açıklamayı düşünüyorduk o yüzden gecikti, bir de esnek çalışma uzamasına sebep oldu. En kısa zamanda her ikisini de açıklamaya çalışıyoruz. Duyuruları resmi sitemizden takip edebilirsiniz.
Bu şekilde cevap verildi... -
@sitareee Listeleri açıklasalardı en azından iyi olurdu.Sinav tarihini sonra açıklarlardı.Ama galiba ikisini de eş zamanlı açıklayacaklar.
-
@kpsssss evet öyle yapacaklarını söyledikler
. Ve liste açıklandıktan sonra ders çalışılması için makul bir süre tanınacakmış ... -
@sitareee bilgilendirme için teşekkürler.
-
Geçmiş yılların çıkmış soruları paylaşıldı mı?
-
attığım feragat maili sebebiyle dün aradılar teyit ettiler. listeyı yayınlarlar muhtemelen kısa zamanda.
-
@beirutde hocam sizin hmb mi olmuştu
-
@papatyaçayı evet hocam
-
@beirutde hayırlı olsun darısı hak eden herkese olur inşallah
-
@papatyaçayı sağolun hocam inşallah
-
memur alımı için sözlü mülakat tarihleri belli olmuş bizim listelerin açıklanmasıda yakındır
-
Son alımda 3.5 puanla 70 barajının altında kaldım ingilizcem iyi olmadığı halde 50 almayı başarmıştım, bakalım bu alımda inşallah daha iyi bir sonuç alırım. Bir an önce açıklansın listeler lütfen.
-
Bu da Spk gibi yapmasın paşam ya
-
Murakıp Yardımcıları için evden çalışma var mı bu dönemde?Bir bilginiz var mı?