BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kpsssss şuana kadar büyük ihtimal az da olsa evde çalışma olmuştur ancak bu alım işe başlayana kadar esnek yada evden çalışma kalmaz diye düşünüyorum.
-
@eskivergici Anladım teşekkür ederim.
-
Liste açıklanmış
-
beklenen oldu ağustosa attılar herkese hayırlı olsun
-
Açıklandı
-
Sonunda kpss puanımı kullanabildim. BDDK uzman yardımcılığı için şimdi herhangi bir şey yapacak miyiz ? Sınav giriş belgesini mi bekleyeceğiz artık ?
-
@ilhannn00 sınav giriş belgesini bekleyeceğiz
-
Piyasada güncel işletme kitabı yok mu bakıyorum hep eski basım veya önerebileceğiniz güzel bir kaynak.
-
@ilhannn00 yasin çoban isletme iktisadi adli kitabi aldim. Cok ayrinti degil. Bence is görür hocam. Kitap sonunda 100 küsur soru da var.
-
Tecrübesi olan varsa bunda da mı 7 sorudan 5'i seçiliyor?
-
Toplda kaç soru soruluyor? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
-
Merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız nasıl gidiyor ? Alan ağırlıklı çalışıyorum klasik sınav için ama kurumun puan konusunda oldukça kıt olduğunu yazmışlar. Sizin çalışmalar nasıl gidiyor fikir alışverişinde bulunup birbirimizi motive edersek çok güzel olur
-
başlık çok sessiz acaba katılım düşük mü olacak yoksa fırtına öncesi sessizlik mi bu
-
@papatyaçayı fırtınadır fırtına olmasa...
-
çalışan var mı yada çalışabilen
-
Hukuk alanında "Milletlerarası Özel Hukuk" kısmında Yabancılar Hukuku ile Vatandaşlık hukuku da dahil mi yoksa yalnızca MÖHUK(Genel Prensipler, Kanunlar İhtilafı, Usul Hukuku) bağlamında mı sorumluyuz ? Daha önceki senelerde sınava giren arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse seviniriz..
-
Arkadaşlar merhaba sınava giriş belgesi gibi birsey yayimlanacak mi ?
-
@tomjoad yarın yayınlanacakmış
-
@kymkm109 teşekkürler dostum
-
Arkadaşlar murakıplık için 2 giriş belgesi mi olacak ?, ben sadece birini görebildim