Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arayan var mi acaba?
-
@serengunes mulakat gunu uzmanlarin 1 gunde acikliyoruz günlük degerlendirme yapiliyor demesi ve uzerinde gunlerin gecmesiumarim yarina aciklarlar
-
Allah aşkına bugün açıklansın da yolumuza bakalım biz de
-
@schuman ilk başlarda kpss'den önce açıklansa keşke diyordum, şimdi iletişim başkanlığı'nın son başvuru tarihinden önce açıklansa da, ona göre 125 lira verip başvuru yapsam diyorum
-
@izo, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@schuman ilk başlarda kpss'den önce açıklansa keşke diyordum, şimdi iletişim başkanlığı'nın son başvuru tarihinden önce açıklansa da, ona göre 125 lira verip başvuru yapsam diyorum
Süreç uzayınca KPSS motivasyonu da kalmadı. Her gün gözümüz burada.
-
Aradım az önce kısa süre içinde yayınlanıcak dendi, kısa süre umarım bugün veya yarındır
-
@cobbdouglas yayımlanacak dendiyse listeler bakanlıktan imzalanıp kuruma dönmüştür o zaman değil mi?
-
@lordwachusett İnşallah imzalanmıştır, imzalanmadıysa haftaya gelmesi zor bence.
-
@schuman bakanlıktan yazı gelmişse, liste için sadece başkanın oluru kalıyo geriye ki o da kolay. iş hala bakanlıkta tıkalı olabilir.
-
@1827dekar bakanlıktan gelseydi herhalde simdiye kadar yayınlarlardı madem uzayacak neden bize sürekli çok kısa zamanda diyorlar buna anlam verebilmiş değilim açıkçası
-
Bugün arayan oldu mu ? Bu haftayı da boş geçiyoruz galiba
-
Bir önerisi olan var mı peki? Bir iki gün derken üç hafta oldu. Hafta başında da "En geç Cuma günü açıklanacak." denildiği yazılmıştı. Son güne kadar bekledik ve haftasonu tatiline giriyoruz. Tahmin ediyorum ki süreçten yıpranan tek kişi değilimdir. Hepimiz planlarımızı erteledik, siteyi kontrol etmekten başka sınavlara bile odaklanamıyoruz. Sizce süreci hızlandırmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?
-
@kimondra aradım tekrar hala bakanlıkta imza beklıyormus ulusal ajans ile ilgili bir durum değilmiş
-
@bella haftaya kaldı o zaman, tabi açıklarlarsa.
-
@kimondra Dışişlerini aradım 20 dk dır muhatap arıyorum. personel genel müdürlüğü muhtemelen sorumlu kişi dediği birine yönlendirdi ama açan yok hala bekliyorum
-
@1827dekar Eğer Bakan imzası bekleniyorsa hala, Bakan şu anda Antalya'da biraz daha beklememiz gerekecek gibi.
-
@1827dekar hocam sağolun bir yanıt alabilirseniz bizi de bilgilendirirseniz seviniriz
-
@bella Kahroldum şuan. Eğer Bakanın imzası beklenmeye devam ediyorsa haftaya da bekleriz.
-
@schuman artık umarım Agustos içinde açıklanır demeye başladım
-
@kılıç26 hocam her seferinde şu kişiler ilgileniyo diyorlar ve o kişiler asla açmıyo telefonu