Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@serengunes yetki devri yoksa bakanın önüne gidiyor diye biliyorum, her bakanlıkta ayrı bir uygulama olabiliyor.
-
@izo ben aradim yangindan dolayi bakani arayamadiklarini ankaraya geldigi gibi imzalatacaklarini soyledi.ve kazananlar belli oldugu icin arsiv arastirmasini baslatmislar.aciklandiktan kisa sure sonra ise baslama olur
-
@eymenn0618 güvenlik soruşturması yok mu?
-
@marvelous güvenlik soruşturması bildiğim kadarıyla güvenlik ile ilgili kurumların alımlarında yapılıyor, msb,mgk gibi
-
@justaa hazine uzman yardımcılığı için şuan hala yapılıyor sanırım. O yüzden bizde de olabilir diye düşündüm.
-
@eymenn0618 hocam o zaman artık ulusal ajansın sitesinden ziyade bakan beyin Ankara'ya dönmesini takip edeceğiz
-
@cobbdouglas aynen hocam bakan bey ankaraya geldigi gibi aciklanir dedi
-
@eymenn0618 bugun de ses seda yok galiba
-
@eymenn0618 Bakan bey antalya da hala. bilgilendirme toplantısı yapıyo şimdi
-
Bakan bey hala Antalya'da sanırım umarım bugün geçer Ankara'ya
-
@cobbdouglas bugün geçer derken?
-
@marvelous geçer de imzalar ?
-
@marvelous umarım bugün geçer
-
@cobbdouglas bugün geçeceği hakkında bilgin var mı demek istedim :))
-
@marvelous yok hocam ya twitter dan bildirimleri açtık bekliyoruz
-
@cobbdouglas yangini kontrol altina aldik dedi ya belki gecer ama ben bu haftayi da orda gecirecegini dusunuyorum
-
@eymenn0618 son koordinasyon toplantısını bugün yaptığı bu gece Ankara’ya döneceği şeklinde haberler var twitterda hocam hayırlısı artık daha fazla beklemesek bari yarın açıklansa
-
@kılıç26 link var mı? tsk
-
@marvelous Link paylaşmak serbest mi bilmiyorum ama Mehmet Ali Dim isimli bir gazeteci paylaşmış bulabilirsiniz onun hesabından
-
@kılıç26 teşekkürler arkadaşim.