Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Teşekkür ederim
-
@theturinhorse hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Acaba listeleri ne zaman yayınlarlar?
-
iktisat dersinin makrosundan mikrosundan küreselinden yerelinden nefret ediyorum koymayın şu dersi.
-
@nedesek ilanda 25 mayısta listelerin ilan edileceği yazıyor
-
Arkadaşlar uzman yrd sınavında 2. Grupta( siyaset kamu uluslar) girecekler ortak test mi olur yoksa bölüme göre (kpss deki gibi) ayrı testler mi olur alan bilgisi kısmında
-
@kamucubey hocam bence aynı test olur. Çünkü başvuru yaparken bile uluslararası ilişkiler mezunu ya da kamu yönetimi mezunu fark etmeksizin en yüksek olan puanla başvuru yapıldı. Sınavda da ayrım yapacaklarını sanmıyorum.
-
@just doğru söylediniz, keşke sadece alanımız olsaydı insanların 4 yıl okuduğu bölümü 2 ayda halletmek zor
-
@kamucubey 2 ay mı? Sınav 5 haziranda değil mi? Bir de şunu söyliyim. Kamu/siyaset bilimi ile uluslararası ilişkilerin ortak dersleri epey var (siyaset bilimi, siyasal düşünceler tarihi, Türk siyasal hayatı, anayasa vs. gibi). Muhtemelen o nedenle aynı kefeye koymuşlar.
-
@carpe-vita ilan 21 nisanda gelmiş o nedenle yuvarlayarak 2 ay dedim
-
Yönetim Bilimi ve Siyaset Bilimi için kaynak önerebilecek var mı? Ya da not verebilecek ?
-
@gannuşi siyaset bilimi için elimde Ahmet Taner Kışlalı'nın kitabı vardı, muhtemelen üniversite 1. ya da 2. sınıfta almışım onu okuyorum. Umarım bu yeterli olur. Ama yönetim bilimi konusunda hiçbir fikrim yok. Not ya da kitap önerilerinize açığım.
-
@carpe-vita Tam bu noktada nedense sınavdan ince sorular gelir gibi düşünüyorum detay anlamında, iki alan için de ucu oldukça açık bir konu yelpazesi var..
-
@gguness Ben sınav konularına baktım. Yönetim bilimi soruları dışında hiç bilmediğim ya da aşina olmadığım bir soru göreceğimi sanmıyorum. Yönetim bilimine de çalışmayı düşünmüyorum açıkçası
-
Arkadaşlar bu mesleğin maaş imkanları nedir? Sizce hazine uzman yardımcılığı mı yoksa bu mu? Prestij olarak hangisi daha iyi?
-
@lahzamm maaş imkanları hazine uzman yardımcılığı ile aynı fakat sözleşmeli olması çok ciddi bir olumsuzluk. Hazineyi kazananlardan mülakat açıklanmadan önce başvuru yapmış olan kişilerin sınava girmeyeceğini düşünüyorum
-
listeler açıklanmış hayırlı olsun
-
@euphoria çok şaşkınım hocam beklediğimden daha fazla başvuru olmuş hayırlı olsun tüm adaylara
-
@nedesek 1. Grup 103 kişi sanirim. Liste dolmamış hocam.
-
Arkadaşlar sınav test mi bilgisi olan var mı?
-
@frtyrlk test olacak