24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@SEO valla alt yapının ötesinde bisi oluştu . Aralıktaki sinavada girmistim . Sadece konu çalışmistim . 2 ay felan . 50 dogrum vardı. Şuan da sorulara bakıyorum . Hiç bir soru yabancı gelmiyor . Hatta kafadan 2-3 şık eliyorum. Yorum gucum ‰85 şuanda. Demek ki kivraklasmak için artık bol soru çözmek lazım . Çok doğru konusuyosun var ya ..
-
@SEO ayrıca 5 ay önceden soru çözümüne geçmek mantıklı mı yoksa avantaj mı ?
-
@kilici :)))
-
@Suigeneris 5 ay boyunca soru çözeceksen gayet avantaj olur hocam,hatırlamadığın konularda açıp bakarsın konu anlatımına
-
@SEO değerli yorumların için çok teşekkür ederim .
-
@Suigeneris rica ederim hocam,Allah yardımcınız olsun.
-
Arkadaşlar ben idariyi kazandım da şeyi sorcaktım: Bu staj tercihleri ne zaman açıklanıyor. Ayrıca ilk önce akademide mi başlıcaz?
-
@hassaa sen de idariyi kazanmıştın. Süreç nasıl bilgin var mı?
-
@SEO Kazandım yazdığını görmek isterdim. İnşallah Sayıştay da göreceğiz.
-
@Harun-Resid ve @SEO baslikta goruyordum sizleri ve kazanacaginiza ben o kadar inaniyordum ki arkadaslar. Umarim Allah daha guzel bir kapi acar . Bu surecte sabir versin sizlere .
-
@Harun-Resid bilmukabele kardeşim,inşallah Sayıştay'da dönem arkadaşı oluruz,bir an önce hakettigimizi nasip etsin Allah.
-
@blackeagle tebrik ederim .. Sen bu süreçte nasi bir yol haritası cizdin kendine .. değerli yorumlarını bekliyorum.
-
@Alchemist eyvallah hocam çok teşekkürler iyi dilekleriniz için,inşallah hepimiz için güzel şeyler olur devam eden süreçte.
-
@SEO sagolasin . Bu arada devam edecek misin ? Devam edeceksen seninle istişare etmekten memnun olurum. Hayırlı ramazanlar bu arada..
-
@Suigeneris Hocam açıkcası şu an için emin değilim,yani tekrar aynı sonucu almamak için sınav kazanmanın ötesinde bir seylerin gerektiginin daha iyi farkına vardım bu süreçte,o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum,Sayıştay mülakatım da var,ordan olumlu sonuç almak nasip olursa bu serüven son bulacak benim icin inşallah,ancak olmazsa tekrar denerim tabi ki. Hazırlansam da hazırlanmasam da her konuda seve seve fikir alışverişi yapmaya çalışırım,istediginiz zaman yazabilirsiniz. Size de hayırlı ramazanlar.
-
@SEO BU İLETİMİ BANA HATİRLAT OLUR MU ?
SAYİSTAYDASİN İNŞ"ALLAH" -
@Suigeneris İnşallah hocam ağzınızdan bal
damlıyor : ) teşekkürler güzel düşünceniz için -
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah yollarını açık etsin. Makamın insanlara değil, insanın makama kıymet kattığının bilincinde olarak mesleklerini layıkıyla icra etmelerini diliyorum. Rabbim bu süreçte üzülen arkadaşlara da sabır ve her türlü olumsuzluğa rağmen yeniden başlama gücü versin. Fakat beni bugünki paylaşımların içinde en çok üzen @Sucuklu_Oralet 'inki oldu. Siz elinizden geleni yapmışsınız, üzülmeyin. Ne demiş Mevlana; "Üzülme, istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur." Hayırlısı, herşeyin en hayırlısı olsun. İnşallah çok daha güzel kapılar açar Rabbim size ve tabi sizin gibi diğer arkadaşlarımıza. Ne mutlu anne babanıza ki sizin gibi bir evlat yetiştirmişler. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin. İnşallah bu platformda güzel haberlerinizi almak da nasip olur @Sucuklu_Oralet
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum , kazanamayıp elenen arkadaşlara ne dersem diyeyim üzülecek .. Bende sınavdan elenen birisiyim idari yargı için girmiştim olmadı önüme baktım başka sınavlara girdik gene elendik ALLAH yolumuzu açık eylesin .. Umarım herkesin gönlüne göre olur her şey .. Üzülmek nafile oluyor ama insan üzülmedim diyor ama içi kan ağlamıyor değil .. 2 yıl oluyor mezun olduğum ne hayaller batıyor ne hevesler kaçıyor ..
-
@Suigeneris eyvallah kardeşim sağolasın darısı başına inşaallah. Klişe olucak belki ama belli kaynaklar -ki çoğu kişinin bildiği kaynaklar- üzerinden 2 ay yoğun bi şekilde çalıştım. 30 ekimde sayıştay sınavına girmiştim, Ankara'dan dönüp evde yopun bi şekilde çalışmaya başladım. Tabi daha önce de belli bir birikim olması dolayısıyla sıkı bi iki aylık çalışmayla hallettim. Hatta iki ay bile değil. 50 gün. Siz sıfırdan mı başlıcaksınız bilmiyorum ama emin olun olmayacak bişey değil. İdari hakimlik düşünüyosanız da önce Rabbimin inayetiyle olacak tabi ama bi vasıta da şart. Şu an çok genel şeyler yazdığımın farkındayım. Eğer sormak istediğin şeyler varsa detaylandırabiliriz. Yeter ki başarabileceğinize inanın.