24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo 2018 ocak öğrenciliğim siliniyor . Yani 2018 en yakın celp döneminde askerim. 2017 yıl sonundaki idari hakimlik simavina görebiliyorum.diyelim ki sınavı kazandim.askerdeyken mülakata gelip mülakatı gecersem. Durum ne olur sıkıntı çıkartır mı bakanlık .
-
@Adrenalin Askerliğe dair durum ya tecil ya muaf ya da yapılmış olmalı diyor kardeşim. tam ortası seninki. Yanlış yönlendirmek istemem bence pgm'yi bi arayın net bilgi için
-
@paretowilfredo hakkisin...
-
@davetsiz bir daha lütfen yanlış bilgilendirme. Yönetmelikte ya muaf ya tecil yazıyor. Pareto da aynısını yazdı...
-
@Adrenalin ne yanliş yönlendirmesi kardeşim ? ben sana askerdeyken mülakata girebilirsin dedim bu mu yanlış ? ne diyeçekler sen askerdesin mülakata gelemezsin mi diyeçekler? nerede örneği görülmüş bunun ? askerlik mülakata asla engel olmaz..eminim bu konuda
sanki bilerek tuzak kurmuşuz gibi yanlış üslubla konuşup, emir kipi kullanmazsan sevinirim. -
Öyle birşey yok dostum.... Aynen öyle dedigin sey neydi senin...
Bir daha okursan
memnun olurum.
Yönetmelikten bahsediyorum . Askerlik tecilli veya muafliktan ne anlarsın sen öğrenebilir miyim. -
@davetsiz cümlemin arasında lütfen kelimesi var ? Dikkatli okumuyorsun...
-
@paretowilfredo burda en sağlam kaynak sensin ve @aliveli sende bir okadar varsın ... Bilgileriniz kendi içinde cok tutarlı .. yeni bilgilerle bir onceki bilgiler hiç şüphe uyandırmıyor . Teşekkürler .. burda bir kaç biri var . Bilgi SİMSARLARİ diyorum ona . Şimdi okuyorlardir kesin . Sizinle aynı görevi üstlenmeye çalışıyorlar . Bir örneği mevcut . Askerlik işlemleri ile ilgiliydi . Yanlış bilgilendirdi . Fakat @paretowilfredo yönetmelik maddelerinden 1 maddeyi hatirlatinca burda söylenen her ağızdan çıkan bilginin gerçeği yansıtmadığını. Burda gerçekten çok az kişinin saygı değer olduğunu gördüm .
-
@Adrenalin teşekkür ederim hocam ama yanlış bilgi verende art niyetli değildir sanmıyorum
-
@aliveli hocam zaten art niyet konusu kötü niyetli konularina hiç değinmedim kendisine. Tatlı bir dille uyardım. Böyle yapınca kötü olduk haliyle .
-
@Adrenalin bence daha sakin olmalısınız. Size bilgi veren arkadaş gayet iyi niyetli olarak yazdı onu. Bilgi simsarı demek bence abartı oldu.
-
@Adrenalin çok çirkefe bağlamayalım olur mu ?
bir geri sayfada kota ile lgili haberi getirdiğimde methiyeler düzüyordun şimdi bu şekilde konuşuyorsun.yazdıklarına arkadaşların verdiği eksiler sana en güzel yanıt. -
@Harun-Resid belli ki bu kişi senin arkadaşın koruma iç gudusuyle hemen olayin içine kendini dahil Edip neyin abartı neyin doğru olduğunu açıklama psikolojisine girdin .
Şimdi bu site istişare sitesidir . Kendi egonu tatmin etme yeri değildir.burda bilgi alışverişi yapılır . Sitenin amacı odur . En ufak bir bilgi karşı tarafta farklı etkiler yaratabilir . Güven duygusu sarsilirsa insanın aldığı kararları çok geç olmadan yeniden gözden gecirmesi lazım . Ben çok dikkatli duyduğum her bilginin hemen doğru olduğuna inanan biri olmadigimdan yine araştırma ve sorma güdüsüyle tekrar devam edince o bilginin hiçte öyle olmadığını kendisine belirttim .
Burda kimse kimseye itimat etmekten zorunda değilsdir.sonucta hakaretimde olmamıştır . -
@Adrenalin çocuk gibisin..yanlış bilgi vermiş olabilir,bu kadar da üstüne gidilmez ki! Senle bilgisini paylaşmış ,demek ki o şekilde biliyor.teşekkür edeceğin yere adama söylemediğin söz kalmadı.bu kadar art niyetli bir düşünce de görmedim şaşırıyorum gerçekten
-
-
arkadaşlar hiç gerek yok, yanıt vermeyin. istemeden de olsa bir polemiğin içinde kaldık iyi niyetimizle. başlığı amaç olarak saptırdık. bunun için kendi adıma özür dilerim.ben yanlış bilgi vermedim bu arada, bahsedilen konuyu yanlış anlamışım.
@Harun-Resid arkadaşımı da buradan tanıyorum..arkadaşlık durumu falan yok. ama inşallah bir gün tanışıp arkadaş da oluruz. -
@Ötüken acaba kimsiniz ,tanisiyormuyuz ? Ne oluyor Yaw iki kişi arasında bir tatsızlık yaşanmış bodozlama hakaret Edip duruyorsunuz belli ki sende onun arkadaşısin .Birbirinizi mı koruyorsunuz . Heeee ben çocuk gibiyimm. Şimdi sen bana bu yazınla adamlık mı yaptın
-
@Adrenalin ben haksızlığa karşı susamıyorum kusura bakma . Arkadaşın kendisini de tanımam , bu siteye de sınav ilanları dışında pek yazmam kimseyle muhabbetim yoktur.beni bile çileden çıkarttın Arkadaşı düşünemiyorum yani
-
Çok uzun yazmıştım da vazgeçtim Uzatmanın anlamı yok. Kolaylıklar diliyorum herkese @davetsiz mutlaka tanışalım hocam. Her şerde var bir hayır
-
@Ötüken konuyu ve tartışılan mevzuatı bile bilmeden hangi hakla böyle bir psikolojiye giriyosun . Bu nasıl bir kafa seni bile çileden cikartiyosam özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü yazıyı okuyup çileden cikiyorsun . Üstüne alinip kendine söylenmiş gibide hareket ediyosun . Savunma psikolojisi deniliyor buna . Ama ben yinede soyliyeyim rahatla vallahi şenlik bir durum yok .:)