24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Hocam geçici mezuniyet belgesini onaylatıp götüreceğim ben. Mutlaka gerekiyordur iibf için. @SEO
-
...............
-
@Harun-Resid eyvallah hocam net bilgiye ulaşırsam söylerim,benim şehir değiştirmem gerekiyor diploma için o yüzden tereddütte kaldım
-
Diğer belgeler ne durumda hocam? 6x9 Fotoğrafı takım elbise ile mi çekmek lazım karar veremedim daha. Mal bildirimini doldurmadım henüz tereddütlerim var. Siz ne yaptınız bunları? @SEO
-
@Harun-Resid ben diğerlerini hazırladım hocam,fotografı takım elbiseli çektirdim,ancak takım elbise zorunluluğu yok,bu fotoğraf kimlik kartına basılacak o yüzden özenli olması makul olur
-
İibf'lilerden diploma isteniyormuş arkadaşlar, aslını ve fotokopisini götürürseniz orda aslı gibidir yapıyolarmış,noterde masraf yapmaniza gerek yok
-
Mal bildirimini ne yaptın hocam? Boş kalan yerleri çizelim mi boş mu kalsın acaba @SEO
-
@Harun-Resid ben çizdim hocam,ona takılacaklarını zannetmiyorum
-
Arşiv soruşturma formu biraz yordu beni çok karmaşık oldu. Bazı yerlerde yazıları küçülttüm sığmadı boşluk bırakıp alt satıra falan geçtim. Belgeleri kontrol edip mi teslim alıyorlar acaba. Sıkıntı çıkarsa bir de teslimden sonra git gel yorucu olur. @SEO
-
@Harun-Resid onun üzerinde ben de oynadım hocam sığmıyor yoksa,ikinci sayfaya geçmek de istemedim,alırken kontrol edecekler zaten sıkıntı olmaz
-
Personel genel müdürlüğü yazan adres Adalet bakanlığı binası içerisinde mi? Bilginiz var mı hocam? @SEO
-
@Harun-Resid en üst kattaydı geçen yıl
-
@Harun-Resid evet hocam o binada
-
-
İnsanin bildirilecek malı mülku olmayinca nekadarda cabuk dolduruluyor mal bildirimi belgesi
-
@Harun-Resid avukat cübbeli sorun olur mu acaba?
-
Fotoğraftan bahsediuorsunuz sanırım. Ben takımla çektim. Vesikalık olan eski yapıştırdım. @Hanskelsen
-
Mülakata hazırlanan dostlar. İdari yargı grubuna mı ağırlık vermek lazım yoksa genel tüm derslere mi bakmak lazım? Bilgisi, tecrübesi olanlar bi yardımcı olursa sevinirim
-
@Harun-Resid bu sistemde alan daha etkili hocam. Ama belirleyici olan ders kim nereyi yapamadıysa hep orası oluyor. Bu sınavda bence vergi oldu.
-
Hocam mülakat soruları için sormuştum orda ne soruyorlar acaba @hgrotius