24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Canlandırayım burayı ders çalışıyor musunuz dostlar? Ayrıca kıyafet seçimi nasıl yapılmalı
-
@Harun-Resid Protokol Lacivert takım, beyaz gömlek kırmızı/bordo sade kravat, güzel açma deri bir ayakkabı şık olur.
Aynen sizin mülakatınız var istişare edin de gelecek nesillere bir şeyler bırakın buraya kayda geçsin hakim bey/hanım diyerek
-
@paretowilfredo hocam idari hakimlikte mülakata kalan ibfli sayısı hakkında bilginiz var mı. bimer'e yazdık hala cevap gelmedi.
-
600 kişinin kaçı iibf acaba? Size cevap gelmedi mi hala? @FC-Real-GDP
-
@Harun-Resid cevap gelmedi maalesef.
-
@Harun-Resid 283 denildi. Ama bana cok fazla geldi. Bimerden gelmis bir cevap degilmis o yuzden Dogruluguyla ilgili birsey diyemeyecegim.
-
Mülakat sıramızın bir avantajı olur mu bize iibf olarak
-
Avantajı olacağını sanmıyorum sadece kendi vicdanını rahatlatır.
-
Arkadaslar sayi kesinlesti facebookta yayinlandi dilekce cevabi 283 kisi iibfden.
-
.........
-
283 kişinin dağılımı nasıl acaba 600 içinde
-
daha önce belirtmiştim arkadaşlar bu sene iibf sayısı her senekinden çok fazla
-
@paretowilfredo merhaba hocam. kota meselesi ve kazanan iibf li sayısı ortada. sizce kota konusunda bir değişiklik olabilir mi ? ya da bununla ilgili duyumunuz var mı acaba ?
-
İlan gelmiş arkadaşlar yalnızca kafama takılan istenen belgelerde hukuk fakültesi mezunları için diploma isterken biz İİBF SBF için hiçbir cümle kurulmamis. şimdi belge teslimi bizim içinde geçerli mi biri aydinlatirsa sevinirim.
-
@Yoluzunyol gecerli. Dikkat etmemislerdir
-
@Yoluzunyol benim de kafama o kısım takildi.sinav başvurusunda diploma ve transkript verdiğimiz için istememiş olmasinlar.
-
@cfb_1907 peki hocam hafta sonu belgeleri teslim etme imkanimiz var mıdır bilginiz var mı ?
-
@Yoluzunyol yok hocam hafta sonu mesai yok
-
Belgeleri bitiren var mı dostlar. Bazı sorularım var da
-
Arkadaşlar iibf mezunları için diploma istenip istenmediği konusunda kesin bir bilgiye ulaşan var mı acaba? Aday işlemleri dairesi telefonlara bakmıyor kaç gündür, hakim olan bir arkadaşıma sordum emin olmamakla birlikte istenmediğini söyledi.