24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Ben de 20 sine kadar açıklanmış olucağını duydum ama ben bile artık bu sessizlikten kendi duyumuma bile inanmıyorum ... o hale geldim artık:(
-
@Hassaa 20 si cumartesi 19 u cuma tatil,o zaman en geç 18 i açıklanabilir diyebilir miyiz?
-
@gözlüklü inşallah kardeşim hayırlısıyla gelir de yüzümüz güler
-
3 gündür kimse uğramamış buraya günaydın herkese var mı bi haber ?
-
@Hassaa gunaydin bugun adli yargi mulakati bitiyor. Artik beraber aciklarlar heralde
-
Günaydınlar dostlar. Ben iyice unuttum burayı arada pgm bakıyorum
-
Yazcak biseyimiz kalmadi artik oyle bekliyoruz.
-
Diger forum hakimlik konusunda daha aktif, avukatlar burayi benimsemedi
-
@cfb_1907 alışkanlıklar kolay kırılmıyor zamanla benimserler trollerden tiksindikce.
-
Bu hafta açıklanacak ise en uygun gün perşembe gibi görünüyor,o yüzden herkesin modu düşük
-
@gözlüklü aynen bana da öyle geliyo o da açıklarlarsa tabi...
-
.............
-
@burcuburcu :)))))
-
şimdi baktım sen fetocusun hayır sen fetocusun tartışması var 20 sayfadır böyle bir rezillik olabilir mi
-
@burcuburcu onların hesabına göre kazananlar devlet millet sevdalısı olacak kaybedenlerin hepsi fetocu Keşke daha sakin kalabilsek, birbirimizi kırmasak
-
@Harun-Resid sırf kalabalık görünsün diye moderatörlerde silmiyor o saçma tartışmayı, uzayıp gidiyor.
-
İnsallah bu hafta ikisi bir arada aciklanir arkadaşlar benim içimden bir ses perşembe ya da haftaya pazartesi diyor
-
@paretowilfredo hocam yok mu bi haber?
-
Arkadaşlar şimdi kapattım tel tabi 2. Ağızdan duydum ama 2. Ağızda sağlam 1 haftaya açıklanıyo inşallah dedi
-
İnşallah doğru çıkar .yarında biraz araştırıcam inşallah bilgi almaya çalışıcam keşke daha net olsa ...( 1 hafta belki bu hafta içiymiş yani son gün belki de haftaya )