24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@gözlüklü yok hocam valla sizin gibi ben de bekliyom belki bi haber gelirde sizinle paylaşırım
-
Yarın da gelmezse ben hepten haftaya ya inanıcam artık herkese karşı mahçubum da 1 hafta da geçti oysaki inanıyordum hakkınızı helal edin arkadaşlar umut verdim kendim de bekledim ama olmadı ve bi haber de yok ...
-
@Hassaa hayırlısı olsun hassaaa arkadaş ne yapalım ,kıpırdayamiyorum bile açıklanacak diye ama kısmetten ötesi yok
-
@gözlüklü aynen kardeşim ben de tel yapıştım resmen
-
@Hassaa eyvallah kardeşim
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem ama bir arkadaşımla görüştüm,normal memur ama bu işlerin içinde olan birisi,bu hafta acıklanmayacağını,henüz soruşturmaların devam ettigini söyledi. Umarım yanılıyordur ama ben kendi adıma bu haftayı da kapattım.
-
@SEO korkarım yanılmıyor
-
@gözlüklü ben de güvendiğim için ümidimi kestim hocam,keşke yanılıyor olsa ama zannetmiyorum,hatta daha olumsuz şeyler de söyledi ancak o kadarından emin olamadığım için onlardan bahsetmek istemedim.
-
Haber geldi; gecikmenin nedenin Külliye olduğunu söyledi arkadaş. Külliyeden onay bekleniyormuş. Listelerin hazır olduğu bilgisini inatla savunuyor ve açıklanma tarihi ile ilgili de "net bilgi" istediğim için "açıklanma tarihi ile ilgili verilecek en net bilgi bu hafta içi kesin açıklanacak" şeklinde oldu. Şimdi birileri çıkıp bu işin Külliye ile ne alakası var diyecek, biliyorum! Onu diyecek arkadaş(lar) işin o kısmını da kendileri öğrensin bir zahmet. Benden bu kadar arkadaşlar. Hepiniz sağlıcakla kalın, sürçü lisan ettiysek ya da farkında olmadan birilerini kırdıysak hakkınızı helal edin.
Denbanımünacaat ttan geldi şimdi haber -
Valla sizin gibisi yok :))Arkadaşlar bende şimdi bi haber aldım önceki arkadaşların dediği gibi komisyon heyeti Bosnaya gitmiş yarın dönüceklermiş büyük ihtimalle o yüzden bugün açıklanması beklenmiyo yarın ya da en geç cuma akşama doğru denildi . Yani debbanı kardeşimin dediğiyle örtüşüyo bana söyleyen de çocuğu da adli mezuna girmiş ( bana derken bi akrabama söyledi ona bana şimdi iletti yani o aramış bu kadar açık yazıyım da ) benim öğrendiğim bu inşallah dediği doğru çıkar . MarkafYazıp yazmamakta tereddüt ettim ama sonuçta ben de sizin gibi bi habere muhtaç bekliyom . Hakkınızı helal edin...
-
@Hassaa bilgi senden mi? Şundan dolayı soruyorum biraz önce forumda da aynısını okudum
-
@gözlüklü evet kardeşim ben den o benim
-
Sağol @Hassaa en azından 2 gün kafamız rahat,cuma görüşmek üzere
-
Hakkınızı helal edin arkadaşlar ben de kaçıyom şimdilik inşallah hayırlı cuma günü Hayırlı ve. Mutlu Haberler almak nasip olur hepimize
-
@Hassaa kaçıp gitme öksüz bırakma buralara lütfen cumaya kadar devam edelim dostum
-
var mı bugün beklememize neden olacak bir durum ?
-
Mecliste akşama kadar Hakimlik sınavları ile ilgili kavga ediyorlar. Sayın Bozdağ için gensoru dahi verilmiş. Bence bu süreç uzayacak. Haydi hayırlısı
-
@Harun-Resid nealaka bizim surecle
-
Etkileyebilir, bakan sert çıktı bakalım muhalefet cidden ispat yükünü almaya çalışacak mı?
-
@aliveli illa ki ispatlamaya çalışacaklardır hocam,ancak ne kadar başarılı olurlar orası tartışılır.