24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Bakanlikta bunumu beklycek yani ? Bakalim muhalefet iapatlayabilecekmi şu sonuclari geciktirelim nolur nolmaz diye. Cok mantiksiz
-
@SEO bunlar bizler için güzel gelişmeler neyin nasıl olduğunu biraz daha görebilme şansımız oluyor.
-
facede ve memurlarda millet costu, yarın açıklanacak duyumları havada uçuşuyor, kulağına bu tarz duyum gelen var mı
-
@can.mavi keşke açıklansa ama zor
-
@gözlüklü neden hocam yoksa bi duyumun mu var?
-
Diger forum karismis gene. Ne varsa burda var. Son durum ne dostlar simdi ?
-
@cfb_1907 aynen kardeşim baya karaşık orası:) yarın gibi ama yine de çok fazla umutlanmamaya çalışıyom olur da açıklanmazsa hafta sonu zulüm olmasın :)))
-
@Hassaa basarili yazisini gorelimde kardesim, yarinda olur haftayada (insallah fazla gecikmez tabi)
-
@cfb_1907 aynen kardeşim inşallah:) burda okurken bile başarılı yazısını bi mutlu oldum valla :))) hayırlısıyla inşallah burdaki bütün arkadaşlarıma görmek nasip olur ...
-
@Hassaa senin ilk mulakatmiydi hocam ?
-
@cfb_1907 evet
-
@cfb_1907 çok mu belli ediyom:))
-
@Hassaa yok hocam merak ettigmden sordm
-
@cfb_1907 hıı anladım hocam :)) kaymakamlıktan haber yok mu hiç onu ne zaman düşünüyorlar bi zahmet açıklamayı?
-
@Hassaa orasida karisık bugun bakan beye soran üç arkadas onumuzdeki gunlerde insallah daha bekliyceksiniz yanitini alms. Baska bir arkadasta bir baska yetkiliden 1 haftaya yanitini almis. Kesin olan tek sey beklemek
-
@cfb_1907 hayırlısı sizin için hangisiyse o nasip olur inşallah:))
-
@Hassaa insallah kardesim. Mulakatlar bittikten sonra sakal birakip aciklanana kadar kesmiyim demistim ama iyiki yapmamisim
-
@cfb_1907 ilahi hocam :)))
-
@Hassaa duyum değil
-
@gözlüklü tahmin mi o zaman?