24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Bir sey sorabilirmiyim, adli mülakatlari ne zaman bilgisi olan var mi?
-
17 nisan @kismetnasip
-
müjdemi isterim iibf ye olan kota kalkıyor hatta ilk uygulama bu alımda bile olabilir.bilginin kaynagı idari hakim arkadaşlar. 40 ı geçerse kazanan iibf li sayısı şaşırmayın
-
Ciddi misiniz? @davetsiz
-
@davetsiz Lütfen doğru olsun bu söylediklerin ...
SOYLENTİ değildir insALLAH. -
@Adrenalin 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@davetsiz Lütfen doğru olsun bu söylediklerin ...
SOYLENTİ değildir insALLAH.kardeşim idari hakim arkadaslar söyledi. bu sınav bilemeyiz komisyon takdiri ama ilerideki sınavlarda uygulanaçak dediler..valla onların söylediğini haber vermek istedim
-
@davetsiz hocam kanun var öyle birşey olması çok zor
-
nasıl kanun var bakanlığın insiyatifinde değil mi bu iş ? istediği gibi oynama yapamaz mı ? hep böyle mi süreçek yani
-
@davetsiz hocam tekrar bakayım ama yasa değişikliği gerekiyor, bir kere denenmiş çok sert tepki alınmıştı.
-
@davetsiz 2802 sayılı yasanın 7.maddesinin c fıkrası hocam:
İdarî yargı adayları için; hukuk fakültesinden mezun olmak veya
yabancı bir hukuk fakültesini bitirip de Türkiye'de hukuk fakülteleri programlarına göre eksik kalan derslerden sınava girip
başarı belgesi almış bulunmak, hukuk fakültesinden mezun olanlar dışından alınacak adaylar bakımından, her dönemde
alınacak aday sayısının yüzde yirmisini geçmemek üzere ihtiyaç oranında, hukuk veya hukuk bilgisine programlarında
yeterince yer veren siyasal bilgiler, idarî bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış veya
bunlara denkliği kabul edilmiş yabancı öğretim kurumlarından mezun olmak, -
bir daha sorayım o zaman dostum. haber ederim
-
@davetsiz iibf'li alımını kaldırırlar kotayı yine kaldırmazlar, hele ki bu alım için durum çok daha vahim görünüyor ne yazık ki,insanları boşuna ümitlendirmeyin hocam : )
-
Adli yargı mülakatında hangi derslerden ağırlıklı gelir arkadaşlar ? İdare,iyuk,anayasa gibi derslere bakmaya lüzum var mı ?
-
böyle kesin konuşarak siz de kimseyi boşa ümitsizliğe sevk etmeyin her şey değişebilir bu süreçte hiç belli olmaz
-
Mülakatlar yapılmamış olsa ihtimal olabilirdi ama mülakattan sonra böyle bir yasa değişikliği vs bence zor. Hayırlısı bakalım
-
@davetsiz ben de sağlam bir dayanağım olduğu için böyle konuşuyorum hocam,inşallah sizin dediğiniz gibi olur ben de çok isterim
-
@zizek çıkmış mülakat sorularına baksanız yeterli olur.
-
ohal zamanıında olduğumuzu da düşünürsek çok zor değiil gibi hayırısı artık
-
@davetsiz Haber geldiğinde muhakkak sende buraya yazarsan memnun olurum. İyi günler .
-
@paretowilfredo hocam hakimlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Mezun idari için adlinin bitmesini beklerler mi?