24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam tşk ederim olsun sizin canınız sağolsun :))
-
Burası çok sessiz . Yoksa herkes mayıs sonunamı inanıyo ...
-
@Hassaa inanmak istemiyoruz. Facedeki gruptan takip etmeye calisiyorum ama her yer boyle sessiz. Duyumsuzuz
-
@thyasbr kimsenin bi sağlam duyumu yok mu ?
-
@Hassaa hayir yok sadece Murat Kaymak sizinki de yakindir diye bir tahminde bulundu. Diger yorumlar hep temennilerden meydana geliyor.
-
@thyasbr sağol hocam hakımızda hayırlısı inşallah. hayırlısıyla Rabbim bize de Başarılı yazısını görmeyi nasip eder inşallah
-
@Hassaa insallah hocam insallah
-
Acaba mezun idariler onceki senelerde de boyle sessizce mi mulakat sonucu bekliyordu yoksa bu seneye ozgu mu bu sessizlik?
-
Umutsuzluk iyice musallat oldu. Ben diğer sınavlara çalışmaya başladım açıkçası
-
@Harun-Resid kardeşim al ben den de o kadar kitap bile okuyamıyom acaba gerçekten adli mezunu mu bekliyecekler açıklamak için
-
@Hassaa olmadıysa da olmadı diyip yoluma bakacam. Ama bu belirsizlik çok sıkıcı
-
@Harun-Resid hiç sorma hocam artık sabır kalmıyo resmen hele bu sessizlik iyice sinir bozucu
-
Facebook hesabı olanlar murat kaymak veya ahmet nohutcu hocaya bi sorabilir mi ? Veya orda duyum filan yokmu dostlar
-
adli mezunu beklemezler hocam güvenlik soruşturması bitsin açıklarlar
-
@cfb_1907 hocam kimsenin duyumu yok. Troll bile yok
-
@thyasbr aman trol olmasın hocam adını anıpta cagirmayalm simdi
-
@hgrotius inşallah yaa kardeşim bar mı bi duyumun yoksa tahmin mi?
-
@cfb_1907 aynen hocam. Her yer o kadar sessiz onu demek istedim.
-
Biraz canlandıralım burayı arkadaşlar aldığım duyuma göre bizim sonuçlar mayısı bulurmuş ancak bu tam olarak ne anlama geliyo yani net bi tarih hakkında bilgim yok duyduğum bu siZinle de paylaşıyım dedim doğru değilse de hakkınızı helal edin
-
@Hassaa memurlar nette de biri oyle yazmis. Bakalim..