24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@gözlüklü haftayayla ilgili hicbir fikrim yok kardesim. Ben bu hafta aciklanmayacak desede beklemekten kendimi alamam zaten...
-
@cfb_1907 al benden de o kadar kardeşim ben de her an bekliyom
-
Arkadaşlar şimdi görüştüm daha net bi bilgi vermek isterdim ama olmadı yani tek öğrendiğim şey dün söylediğm bilginin aynısı 1 haftaya inşallah sıkıntı olmazsa açıklanıcak ve anladığım kadarıyla adliyle beraber tabi adli kelimesi duymadım duydum desem yalan olur . Ama inşallah hayırlısıyla olsun da hepimizin yüzü gülsün de önemli değil bekleriz ...olur da farklı bişeyler duyarsam haber veririm. Hakkımızda hayırlısı
-
@Hassaa teşekkür ederiz,şimdi en geç pazartesi diyebiliriz
-
@Hassaa bu kisi 20 mayisa kadar aciklanicak diyen kisi mi?
-
Mezun idarilerin çilesi yakında bitecek deniyor yerinize mezun adliler geçer artık onların mülakatlar bitmiş.
-
@thyasbr yok hocam bu biraz daha üst ...
-
@aliveli ne kadar yakin hocam?
-
@thyasbr hocam mezun adli mülakatına girenler soruşturuyordu sizin durum ne aşamada diye en geç önümüdeki haftaya bekliyorlar.
-
@gözlüklü kardeşim verilen bilgiler doğrultusunda evet ben de açıkçası pazartesi yi bekliyom dört gözle . Ama kesindir diyemem çünkü net bi tarih vermedi
-
@aliveli hocam inşallah hayırlısıyla biter ...
-
@aliveli insallah hocam sanirim 43 Gun oldu mulakat biteli. Yetti artik
-
@aliveli adli idari beraber açıklanmayacak mı hocam?
-
600 kişinin mülakatı 2 günde bitti ama 43 günde açıklanamadı
-
-
@aliveli " adli mülakatına girenler sizin durumu araştıyorlardı ne aşamada" diye söyleyince sanki adliye girenler kendi durumlarını değil de idariyi araştırıyor gibi bir anlam çıkarttım ben cümleden
-
@Ötüken aynen:)
-
@paretowilfredo hocam sizde bir gelisme var mi?
-
@thyasbr @paretowilfredo buraları unuttu
-
@paretowilfredo hocam yok mu herhangi bir gelişme? Kafayı yicez artık