24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@can.mavi ve city umarım dediğiniz gibi çıkar, Benim ilk ağızdan duymadığım bilgiye göre (geçen hafta başında söylenmişti) 3 haziran sınavından önce açıklanması için çalışılıyor olduğuydu,en iyi ihtimal buymuş yani
-
İnsallah arkadaslar insallah. Bende bu haftadan umutluyum.
-
Sabah biri murat hocaya bugun aciklanicak diye ozelden yazmis.
-
@thyasbr benim için sürpriz olmadı kardeşim aldığım duyumlardan dolayi. Allah hakkımızda hayırlısıni eylesin.
-
@city-of-justice 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@thyasbr benim için sürpriz olmadı kardeşim aldığım duyumlardan dolayi. Allah hakkımızda hayırlısıni eylesin.
city kardeşim ne diyorsun? yeni haber var mı sen de bugüne ilişkin tekrar?
-
@bıkmış daha önceki duyumumdan farklı bir şey yok
-
@paretowilfredo Sizde yeni haber var mı?
-
bu gün hiç haber yok mu?
-
Kimsede umut kalmadı sanırım. Sanırım bittik hepimiz
-
@Harun-Resid umutlar perşembe ve cuma da
-
Murat hoca ara ara bakın demiş debbanı da yarın inşallah gelir diyo birbirini destekliyen iki bilgi . Hayırlısı inşallah
-
@Hassaa ara ara mı günde 24677432 milyar milyon kez bakıyorum
-
@Harun-Resid hahaha:))
-
yarın dedikodusuna ne diyorsunuz arkadaşlar? perşembe de ihtimal dahilinde iken yarın daha uzak ihtimal geliyor ama sizler ne dersiniz?
-
bence büyük ihtimal perşembe, küçük ihtimal çarşamba
-
@can.mavi bu hafta gelsin de hocam cuma da olur. Sizin bir duyumunuz mu var?
-
@thyasbr bu gece veya yarın büyük ihtimalle açıklanacak, bir aksilik çıkarsa ufak bir ihtimal en kötü cuma'ya sarkar diye duydum
-
@can.mavi inşallah hayırlısıyla gelsin artıkkkk çoook yorulduk ...
-
@can.mavi 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@thyasbr bu gece veya yarın büyük ihtimalle açıklanacak, bir aksilik çıkarsa ufak bir ihtimal en kötü cuma'ya sarkar diye duydum
Hocam merhaba, komisyon bugün son incelemesini yapacaktı bitirdi mi acaba? Bir bilgin var mı?
-
@bıkmış bitirdi mi bilmiyorum