Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@econn102 vallaha öyleydi kardeşim birde seçilcek aday yok deyip duyuruyorlardı tip kılıkkıyafet ne istiyorsunuz ben anlamadım
-
@colebusthe10 seçilecek aday değilde bu kadar kısa sürede en düşük dersten 50 genel ortalamanında 70 olacagı çok kimse olacagını sanmıyorum. Özellikle genel girenler için diyorum muhasebeden sonra çogu bıraktı sınavı.
-
@colebusthe10 ne dediler hocam anlamadım
-
@vanillasky şimdiden tip kılık kıyafet mevzusu vardı.
-
Sınav sonucu tahminen ne zaman açıklanır. Önceki yıllarda kaç günde açıklıyorlardı bilen var mı?
-
@hll geçen alımda 3 4 ay sürdü neredeyse. Mülakat ise 5 günde açıklandı.
-
@colebusthe10 kendileri öyle geldi diye sınava gelirken takım elbiseyle mi gelmemiz gerekiyormuş hocam sınav bu yani herkes rahatlığını düşünecek tabiki. Bir de yukarıda arkadaşın dediği gibi biz son sınavda bugün 10 kişi filandık normalde 30'dan fazla kişi vardı sınıf listesinde
-
@nrpsmf benim girdigim sınıf 38 kişilikti 21 kişi yoktu 17 kişi girdi sınava bugün.
-
@hll her sınıf zaten yarıya yarıya düştüyse baya sayıda aday dışarıda kalmış olacak. Ben kendi adıma konuşayım puanım yüksek olmadığı için listeye de girmeyi beklemiyordum bu yüzden hiç bu sınava yönelik çalışamadım keşke listeler daha önce açıklansaydı da herkesin biraz daha çalışmaya vakti olabilseydi yani illa hepimizde var belli bir bilgi birikimi ama klasik sınava hazırlanmak biraz daha farklı diye düşünüyorum
-
Hesap bile zor hangisi alsam 70i geçse, mülakata iyi kağıtları bıraksalar keşke 1 puanla kalan duyunca
-
@nrpsmf pardon sınava gelirken takım elbise giymemizi mi beklemişler ? Benim girdiğim sınıfta gözetmen olanlar normal giyinmisti erkekler hariç. Yani saçma bir soylem olmuş
-
@colebusthe10 1.5 puanla bırakmışlar
-
@colebusthe10 kağıtlara bakıp bakıp gülüyorlardı
-
@colebusthe10 valla bu büyük bir hadsizlik, ben sınava girmedim ama bir yakınımı götürdüm. Onların sınıfta da böyle bir durum olmuş. Bir kurumun orada gözetmen olan personeli nasıl böyle bir şey yapabiliyor, bu haddi nereden buluyor, emek verilip doldurulan bir kağıda nasıl gülüyor? Ayrıca şu kılık kıyafet meselesine gelirsek, ben sınavdan çıkan görevlileri de gördüm. Kendileri insanların sınava nasıl gelmesini bekliyorlardı merak ettim sahiden. Böyle bir muhabbet yapmaları bile basit ve çocukça. Oraya gelen insanların nasıl geldikleri, belki de oraya başka şehirden gitmek için zar zor yol parası buldukları, bir de kalacak yer masrafına katlandıklarını düşünürsek ayıp bir şey gerçekten bu muhabbet. Herkes kendi geçmişini çabuk unutuyor anlaşılan. Buradan kurum yöneticilerine duyurmak isterim, SPK gibi bir kuruma bunlar yakışmadı!!
-
@wonderwoman hocam şimdi gözetmenlerin hadsizligini kuruma mal etmemek gerekiyor. Benim girdiğim sınıfta çok iyilerdi. Suyu bile ayağımıza kadar getirdiler .
-
@sitareee hangi sınıftı hocam
-
@sitareee ben istanbulda girdim sınava. Bizim sınıftaki gözetmenlerde gayet iyiydi. Kılıf kıyafet muhabbeti hiç olmadı. Güler yüzlülerdi. Hatta bildiklerimizi yapmamızı ve pes etmememiz gerektiğini dile getirildiler.
-
@colebusthe10 istanbul' da girdim.
-
@tas34 kesinlikle bende de durumlar aynen bu şekildeydi
-
@sitareee hocam en önlerdeki arkadaşlar söyledi. Komisyon başı sizde öyleydiniz dedi