Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@colebusthe10 keşke, hem sınav baskın sınavdı hem giren azdı, o yüzden çok uzatacaklarını sanmıyorum ama bakalım, mühim olan mülakat zaten...
-
@colebusthe10 ben sınav çıkışında sormuştum yaklaşık 1 aya açıklanır demişti sınavı yapan uzman yardımcısı
-
Acil adama ihtiyacı olmasaydı heralde sınavı hemen yakın tarihe koymazlardı
-
@kalburaltı çok mu referans dönüyor?
-
@colebusthe10 yok ondan demedim, mülakatlarda genelde eleniyorum da
-
@kalburaltı bende
-
@kalburaltı inşallah bu olur ya
-
@colebusthe10 inşallah hocam senin de olur umarım, kim hak ediyorsa onun olsun :))
-
hadi bayram öncesi açıklayın.
-
keşke....ona göre yolumuza bakardık...
-
@kalburaltı harbiden hemen hemen bir ay oldu, üç ay, dört ay sürmesin açıklanması
-
@colebusthe10 bugün kurumu arayıp sorsak mı ?
-
@colebusthe10 önceki alımda sınavın açıklanması 4 ay sürmüş. Bu alımın 1 ayda açıklanmasını beklemeyin zaten...
-
@sign-in ondan önceki alımda 1 ay sürmüş
-
@sign-in bence tamamen yazılıyı okuyan kurula bağlı. SPK iş yükü olan biri kurum uzatacaklarını sanmıyorum.
-
@tas34 bende üstadım 1 hafta süre verip 6 oturum yaptılar.Personel ihtiyacı acil olmasına yorumluyorum.
-
4 ay sürdüğünde mülakatlar 3-4 günde açıklandı, muhtemelen bu kadar sürmesinin nedeni soruşturmanın da bu süre içerisinde yapılmasıydı kağıtların okunmaması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yani ya yazılı uzun sürecek ya da mülakat, tercih geçen sefer yazılı uzun sürsündü bence tabi.
-
Kurumu arasak bilgilendirme yapılır mı?
-
@sbfmezun yapıyorlar. Güvenlik araştırmasını anayasa mahkemesi kaldırdı.
-
@colebusthe10 kesinlikle katılıyorum . Çalısan arkadaşta yoğunluktan bahsediyordu.