10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@grishanemesis kardeşim ilk defa hazırlanan birisi için direkt Kaim makam mevzuat ağır gelebilir, ilk etapta Ahmet nohutçu kanunname ile öğrenseydin iyi olurdu. Ama yine modunu düşürme ilk defa Kaim makamla hazırlanıp kazanan bir sürü arkadaş var
-
@balporsuğu buradan başladık artık. zaten temmuzdaki sınava girmeyeceğim. iyi bir şekilde yetişebileceğimi sanmıyorum. boşu boşuna 250 lira vermeye gerek yok. bu kitap evet biraz detay gibi ama buralardan çalıştıktan sonra bol bol soru çözeceğim. benim merak ettiğim örneğin kararnamelerde çok fazla değişiklik var mıdır? çünkğ benim elimdeki Mayıs 2020 basım.
-
@grishanemesis kesinlikle girmeni öneririm hem kendini görmüş olursun hem de bir dahaki sınavda neyle karşılaşacağını tecrübe etmiş olursun.
-
@grishanemesis bende kesinlikle girmeni öneririm sınava heyecanını ve stratejini belirlersin çünkü sınavın %70 i çalışma %30 tecrübe emin ol. Kitabındaki değişikler için telegramdan
-
Herkese merhaba. Atandigim icin uzun suredir bir kurum sinavina calismiyordum. Bilgileri iyice unutmuşum. Kaymakamlık kampini ve kas soru bankasini alip calismayi düşünüyorum. Fakat bu iktisat ve tarih icin yeterli degildir düşünüyorum. Sizden istegim iktisatta unuttuklarimi cabucak hatirlatabilecek bir konu anlatim kitabi ve soru bankasi hangileri olabilir acaba? Yardimci olursaniz gercekten cok sevinirim.
-
Gelen cevaplar için çok teşekkür ederim. Değerlendireceğim.
-
İki sınav tecrübemle birlikte son zamanlarda soru bankaları hakkında gördüğüm bir şeyi de belirtmek istiyorum. Soru bankası olan çoğu yazarı takip ediyorum hepsini çözmesemde sonuçta hepsi bir emeğin ürünü saygı duyuyorum. Ama bazı yazılanlara bakıyorum full çekme garantili 10 da 10 garantili 20 de 20 garantili yazılıyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar. İlk defa girecek olanlar için söylüyorum. Kaliteli bir yazar zaten böyle bir şey demez yazdığı kaynak konuşur zaten. Örnek vereyim ben 2 yıldır Prof.Dr. Ahmet Nohutçunun bir yerde benim kaynağım böyle full çeker bunları yapar diye yazdığını ben görmedim. Bu düşünceler ilk defa sınava girecek olan arkadaşların dikkatini çekmek içindi. Aynı zamanda yazarlarda bu yazıyı görüyorsa onların iyiliği içinde söylüyorum. Kötü bir niyetim yok. Böyle yapıldıkça sınava girecek tecrübeli kişilerde kaçınıyor kitabı almaya.
-
@ilhannn00 + soru sayısı arttıkça kitap kalitesi de artmıyor, 6000 soru 7000 soru vb. Söylemler için.
-
KAS'ın yanında Yiğit Yılmaz hocanın 1500'ü de çözmeyi düşünüyorum. Törehan hocanın protokol ve insan hakları soru bankaları için ne diyorsunuz? Bunlara ek olarak çözülmeli mi?
-
Bu sene burası gecen seneden de sessiz
-
Arkadaşlar mikro ve makro soru bankası Naib ya da yasin çoban mikro makro soru bankası almayı düşünüyorum, bu iki kitabla ilgili bilgisi olan var mıdır?
-
@samsun615542 dediginiz soru bankalarini bilmiyorum ama genel olarak gecen sene haric iktisati zorluyorlar saglam kpss kaynaklarindan calismanizi tavsiye ederim.Mikro soru icin analiz, makro soru icin tufan sameti oneririm
-
Eyvallah,teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar Halil Kalabalık İnsan Hakları kitabını alıcam fakat bulamadım hangisidir yardımcı olur musunuz ?
-
@samsun615542 özgün değil çıkmış soruları çözün. Kpss, kaymakamlık, sayıştay çıkmış soruları ayrı ayrı satışı var.
-
Arkadaşlar bugün memurlar nette çıkan kaymakamlık sınavına giremeyen 4. Sınıflar haberinden dolayı acaba sınav tarihi değişir mi ?
-
Arkadaşlar hem çıkmış sorular hem de özgün sorular mı çözülmeli bir de deneme çözen var mı aranızda, tavsiye eder misiniz deneme çözmeyi?
-
@atibaa Eyvallah Teşekkürler
-
2020 Kaymakamlık soruları elinde olan varsa gönderebilir mi arkadaşlar
-
Bu sene buralar çok sakin, hepiniz mi derse gömüldünüz