10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@olursaekime hocam zorla kapattıracan 74 le
-
@ayraan hocam emeğinize sağlık şu an analizler ve hissiyatım sınavın 73-74 aralığında kapatacağı yönünde
-
Çarpan iptal olursa 73,73 kapatır yoksa 72,50 vs kanaatimce.
-
@olursaekime, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
74 le kapatacak gibi
Dostum sen bence telefonuna alarm kurup günde 3-4 kez olacak şekilde kopyala yapıştır yapıyorsun.Slogan haline geldi
-
Sınavdan çıktım 70 le kapatır diyodum forum öyle bi moda soktu ki artık 74 diyorum krallar
-
Nedense 74.25 olarak tahmin ediyorum barajı
-
2019'da herkes düşük taban puanı tahmin etti yanıldı bu sene çoğunluk nispeten yüksek tahminlerde bulunuyor umarım bu sene de yanılır ve düşük kapatır.
-
Herkese merhabalar. Tahminler, çıkarımlar yapılmaya başlandı. Şahsen benim en sevmediğim anlar, tam da bu zamanlardır. Hem yanıltabilir hem de artık ortalama az çok bellidir. Bu saatten sonra ben de 70 üstü barajın vs. çok değişeceğini beklemiyorum. Sınav öyle sanıyorum ki 2019 ile 2020 arasında bir yere oturacak burada hem fikiriz. 74(veya küsürlü) kapatması en uygun senaryo olmayı sürdürüyor bende. Şöyle ki forum listesinde 70 üstü ortalamaya pek çok not yazıldı. Sınavın taban puanının bu ortalamayı aşmaması gerekir. 3. denememde tecrübelerim bana bunu söylüyor. Bu foruma, burada yapılan her türlü listeye diğer sosyal mecralardaki anketlerden daha fazla güveniyorum. İptalsiz düşünürsek 74leri geçmesi pek mümkün olmayacaktır. Saygılar ve sevgiler..
-
@anadolu-109 Kral yine gerçekte olandan düşük tahmin ettilerse sıkıntı
-
6 saat olmuş hala kimse bir şey yazmamış. Duyumu olan yok belliki bari ara sıra muhabbet edelim. Keşke barajı geçen herkes mülakata kalsada geçen yıl bize yazdığı gibi "kontenjan nedeniyle mülakata çağırılmadınız" kimseye yazmasa.
-
Dostlar çok farklı bir analiz daha yapacağım. Gereksiz görenler olabilir ama çok ilgimi çekti. 2020 sınavı forum sayfasında 14 günde 220 sayfa konuşulmuş. Bugün 2021 sınavının üzerinden 14 gün geçti 80 sayfa konuşmuşuz. Bu yıl her şeyiyle çok farklı bir yıl oluyor. KPSS 140 sayfa etkiler mi bir sınavı ? Geçen yıl arz şoku sorusunda da çok fazla konuşuldu ama bu kadar fark garip duruyor. Herkes sosyal medyaya kaydı diyeceğim oralarda da kimse konuşmuyor.
-
@ilhannn00 hocam yaklaşımınız güzel bunu bende farettim kpss sınavı olsa da millet kafa dağıtmak için girer normalde bu gibi durumlar hep bana barajın sanki geçen sene gibi olacağını hİssettiyor ancak gene kimseyi ümitlendirmek istemem
-
@ilhannn00 size katılmakla birlikte ben de şöyle yaklaşıyorum hocam, uzun bir aradan sonra yaz ayında yapıldı bu sınav ve bu sınava en sağlam hazırlanan kemik kitle halihazırda memur kesim.
yaz ayları olması sebebiyle biraz rahatlama, tatil, kafa dinleme olabilir diye yorumluyorum, belki sizin sebebiniz kadar etkili değildir ama yine de etkisi yadsınamaz -
Krallar sebebi insanların yazmak istememesi buna da analiz yapmazsınız
-
Geçen sene 350 civarında kişi yazdırmış netini bu sene daha az bence bu sınavın beklenenden daha zor ve beklenenden daha düşük performansla sonuçlandığının göstergesi olabilir.Her sene forma yorum ve netlerini yazdıran kitle bu sene daha az ise yukarıda yazmış olduğum iki gerekçeden ötürü olabilir.Kimseyi özel olarak kastetmiyorum lütfen yanlışta anlamayın bu formda netlerini bilerek yanlış yazdıran olduğu gibi bilmeden 3-4 tane yanlış yaptığı soruyu doğru kabul eden (yani hafızasının yanılgısına düşen) kişiler var geçenlerdede söylemiştim bunu. Can Mavi kardeşimizde bunu dillendirdi ki bunların sayısıda az değil bunlardan dolayı 74-75 net yapanlar bile diken üstünde.Formda sağlam kişiler var onların yapmış olduğu netler sizlere 440.adayın netinin yüksek olacağı anlamına gelmiyor bu büyük bir yanılgı.Uzun oldu biraz ama kusuruma bakmayın
-
@çakır katılım sayısının da az olduğunu da gösterebilir.
-
73-75 arası bariz gibi duruyor duyumcu arkadaşları dört gözle bekliyorum , ahmetdeniz trolü hariç
-
@kamucu-1 birileri gelse de birazcık ortam şenlense
-
@keynesinabv hocam bügün mesai var işler birikmiştir ya da toplantılar vardı millet anca akşama gelir
-
Foruma arada sırada giriyorum , bi bakayım dedim kapatma tahminleri arşa çıkmış, fazla takip etmediğimden dolayı bir şeyleri kaçırdım heralde. Çünkü,
40 kişilik mülakat kontenjan fazlası,
Sınavın zorluk derecesinin en az geçen seneki seviyede olması, hatta bazı bölümlerin daha zor olması,
Sınava katılan kişi sayısının geçen seneden daha az olması
Vb sebeplerle geçen seneden daha yüksek kapatma ihtimalinin zor olduğunu düşünüyordum, dedim ya foruma girmeye girmeye bir şeyler kaçırmışım anlaşılan