10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ayraan, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
2020 liste ortalaması 73.4 imiş en son halinde 244 kişi ismini yazdırmış bunun 190 i 70 üstü yapan kişilerden oluşmuş ve sınav 72.75 ile kapattı. Şu an listemizde 233 kişi ismini yazdırmış 208 kişi 70 üstü ve listenin ortalaması ise 73.6
Buna göre geçen sınav gibi listenin 1 puan altına düşerse ki ihtimali var 72.5 ile kapatabilir.Bu yoruma katılmakla beraber 73.50 demek istiyorum. 2020’ye göre daha temiz görünümlü ama daha kolay olmayan bir sınavdı bence. Yani geçen yılın hukuk soru dağılımındaki kolay-orta-zor yüzdeleri birbirine yakınken bu yılki sınavda aksine bir yol izlemişler. Aralara serpiştirilmiş çok kolay/ kolay soruların oluşu netleri biraz artırdı diye düşünüyorum
-
c+s+m=1 bu eşitlik Zeynel DİNLER'in kitabında var. Yüksel BİLGİLİ de bu eşitliğin doğru olduğunu savunuyor. Ben 250 yapmıştım. Büyük ihtimalle bu soru iptal edilir. Bunun dışında başka bir sorunun iptal olacağını sanmıyorum. İnşallah bu sene 4.defa mülakata gireceğim. Tahminimce 75-76 bandında kapatır. Herkes içün hayırlısı olsun.
-
@hamit13 nettiniz listeye yazdırdınız mı
-
@hamit13 76 imkanı yok hocam.
-
@hamit13 Sabahtan beri Zeynel Hocanın kitabını inceliyorum ben göremedim görsel paylaşır mısınız? Bazı hocalarda soru iptal ettirme fetişi var galiba ben anlamlandıramıyorum bu durumu. Bence çarpan sorusunda sıkıntı yok ama soru sade haliyle zaten zorken üste bir de marjinal tüketim eğilimi yerine tasarrufu verince ortalık karışmış
-
@genova amaç ''ösym'ye soru iptal ettiren hoca'' ünvanı kazanmak hocam
-
@genova hocam yok bende bulamadım
-
@mülkiyeçeko ya hakikaten 2018’e bakıyorum aynı şey, 2019’a bakıyorum aynı şey, 2020 yine aynı şey. Sürekli zorlama bi cebelleşme. Arkadaş da “savunuyor” diye belirtmiş zaten. Bahsettiği eşitliği kendi kitaplarından birinden referansla mı savunuyor merak ettim?
-
@teşkilatçılar çıkmış sorularda da yok. İthalat, vergi, tüketim üçünü bir arada kullanıp soran olmamış yalnız iki değişken kullanmışlar. Komisyona buradan sesleniyorum üç değişkeni koymuşsunuz zaten üste bir de niye tasarrufa gidiyorsunuz hiç mi vicdanınız sızlamıyor shshd
-
@genova hocam sınav açıklasın yine 1-2 ay daha bu muhabbet devam edecek gibi.....
-
Doğru yazdırmadım.
-
@mülkiyeçeko aynen geçen yılın tek kaliteli sorusunu zorla iptal ettirdiler yani baya cebelleşerek. Bari tatminlerini itirazla değil de dava ile falan yaşasalar da insanları germeseler. Kaç gündür sürekli aynı günü yaşıyormuşum gibi geliyor zaten shsh
-
@genova hocam ordaki mevzu vergi çarpanın olup olmaması değil.ordaki mevzu marjinal ithalat eğiliminin dahil olması yani gelire duyarlı ithalat açık ekonomi onun için vergi eğiliminin olup olmamasının bi önemi yok mantık aynı yani c+s=1 vergi haddi olup olmamasından bağımsız olarak var
-
Soru 19.4.24' bakabilirsiniz. Çıkmış soru (Ziraat Bankası 2007 ve Milli Emlak Denetmenliği 2011). Soru, tartışılan soruya benzer olmasada çözümünde hoca m+c+s=1'e eşit olduğunu söylüyor.
-
@hamit13 sanırım 77 :))
-
Bendeki kitap 2017 yılında basılmış 3 cilt şeklinde. Soru 19.4.24. Sayfa 920, 921, 922. Fotoğraf nasıl yüklenir bilmiyorum o yüzden. Soru numarasını ve sayfa sayısını paylaştım.
-
@kaimbey95 çok yanlış bir tahmin
-
@hamit13 hocam 2015 baskısı çıkmış soru 2008 kpss iktisat sorusu c+s=1
-
@hamit13 hsldjdkdldj hocam da topu taca atmış çok moralim bozuldu “c+s+m= 1” “ama c+s=1” shhshahahahah görsel ekledim
-
@hamit13 bende de soru örnekleri var birisi göstersede atsak foruma