10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ayraan aynen öyle hocamya sonrada neden kimse gelmiyor buralara niye gelsin ki
-
@m-e-s-k, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Baraj tahminim 95...
Sonunda birini daha delirtmişler Ben 99,75 demiştim ama sen biraz daha insaflı yazmışsın
-
74 kapatacak gibi hayırlısı
-
@olursaekime hocam anladık tamam 74 forma her girişimde senin tahminini görüyorum :))
-
@doğruyadoğru en sonunda delirdik hocam napalim. 75-76 gibi baraj tahmini yapan arkadaşlar ya bizi trollüyor ya da ilk defa girdi sınava bu işleri bilmiyor. 2 kere bu sınavı kazanıp mülakatta elendim bana göre kaymakamlık sınavı tarihinin en kolay sınavı 2019 sınavıydı ki o bile 74 küsür netle kapattı. Bu sınav 75 netle vs şekilde kapatırsa bana musaade
-
@m-e-s-k, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@doğruyadoğru en sonunda delirdik hocam napalim. 75-76 gibi baraj tahmini yapan arkadaşlar ya bizi trollüyor ya da ilk defa girdi sınava bu işleri bilmiyor. 2 kere bu sınavı kazanıp mülakatta elendim bana göre kaymakamlık sınavı tarihinin en kolay sınavı 2019 sınavıydı ki o bile 74 küsür netle kapattı. Bu sınav 75 netle vs şekilde kapatırsa bana musaade
İlk sınavıma 2018 yılında girmiştim @ayraan nickli kişi benim üniden sınıf arkadaşım yan binalarda girmiştik sınava.Sınav çıkışı sorular kolay gibiydi dediğimde bana tecrübesizsin ondan dolayı kolay diyorsun demişti sonuçlar açıklandığında 45 net yapmıştım tam bir skandaldı benim için fakat o zamanlar finaller bütler vardı vakit ayıramamıştım.Bu sınav, gerçektende tecrübe sınavı bazen 1 yıl bazen 3 yıl toprağı nadasa bırakmak gibi.Delirmekte haklısın yazdığın yorumun altına imzamı atıyorum.
-
@doğruyadoğru :))))))))) eyvallah Kral
-
@doğruyadoğru Durum tam olarak bu. Bende bu yorumun altına imzamı atarım hocam.
-
@m-e-s-k 3.kez giriyorum.herhalde kardeş ikimizede müsade olacak
-
baraj tahminleri yersiz oluyor. biraz boşa uğraşıyoruz gibi. hem listede manipülasyon var deniyor hem de listeye göre tahmin yapıyoruz.
-
@teşkilatçılar toplayıp tası tarağı gitmeli buralardan...
-
@m-e-s-k inşallah gitmeyiz.ben yanılıyorumdur.tahmin hatasıdır.ama trollük yok inan.
-
Bu sınav 75+ kapatsın bana da eyvallah ️
-
@olursaekime inşallah kapatmaz kimsede müsade olmaz inşallah
-
@olursaekime kral, bu benim 3. girişim. İlk girişim son sınıfa denk geldiği için pek çalışamamıştım. Eğer mülakata kalamazsam herhangi bir sebepten, ben de tası tarağı toplayıp gidiyorum..
-
@olursaekime Bu azim bende olsa Vali olmuştum Helal olsun hocam. Beni inandırdın 74 le kapatacak
-
Forumun ak sakallıları neredesiniz! Perşembe oldu hala duyumculardan ses Seda yok bu hayra alamet midir ?
-
@kymkm109 Eyvallah kral baştacısın
-
@karayell321
74 de çok yüksek arkadaş diyorum diyorum da kendim de inanmıyorum -
Daha önce iki defa mülakatı tecrübe etmiş biri olarak şu sınav sonucu hakkında hiçbir fikir yürütemiyorum. Sınav tarihi, soru tarzı, sınav sonrası girenlerin psikolojik durumu, belirsizlik...bir simülasyon içindeymiş gibi hissettiriyor