10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@districtgovernor evet ben yanılmışım tam 27 temmuzda açıklanmış.
-
@districtgovernor siz yetkili bi abiye benziyorsunuz.
-
Hazır fazladan alım da varken bu sene kazandık kazandık yoksa seneye cidden zor bu iş. Gerçi bu sene de yüksek kapatacağı ortada. Bakalım kıyıdan köşeden girebilecek miyiz. Şu sınav sonucunu beklemek sınava hazırlanmaktan daha zormuş cidden.
-
@neyaparsanyap hocam bence cok kilit bir noktaya değindiniz
-
@kurpagirbanzarşi, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
bilemem fakat bence yanlış düşündüğünüz bir noktayı dile getirmek istiyorum, burada yazılan bazı puanların şişirilmiş olduğunu düşünmekteyim, ilk girdiğim zamanlar hesapladığım ve açıklanan net farkını tam idrak edememiştim bu yüzden sonuç açıklanınca nerede hata yaptım falan diye düşünürdüm, bazı arkadaşların net ve doğru olayını birbirin
Merhaba, öncelikle nick şahaneymiş, direk aklıma o tabela geldi; güldürdünüz sağolun Söylediklerinizde haklısınız, aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama listeyi hazırlarken herkesin beyanı neyse onu ekliyorum, suizan yerine hüsnüzan düsturuyla hareket ediyorum Bu sebeple de tahminimde en yüksek taban puan beklentimin 73,25 olduğunu söyledim, 72 civarı kapatırsa asla sürpriz olmaz benim için
-
@kurpagirbanzarşi şişirilmiş puan veya manipülasyon bu seneye özgü bir durum değil yalnız. her sene olan, olacak bir durum. geçen sene de yazdırdığından düşük puan alanlar olmuştu bu sene de olacaktır ama neticede geçen sene buranın ortalamasına yakın bir baraj oluşmuş. ha bu seneye özel kapsamlı bir trol hareketi olduysa o başka ama pek öyle durmuyor bence.
-
Geçen yıl taban puan 72,5 da mı kalmıştı en son?
-
72.75 ti galiba ama 440. Kişi 72.25 imiş
-
Taban puan 72.75 oldu geçen sene ama 440. kişinin puanı 72.25e tekabül ediyormuş. 40 kişide iyi düşmüş. Bu sene adına güzel bir veri.
-
sözüm meclisten dışarı, kaymakamlık başlığı ve hakimlik başlığı diğer bütün başlıklardan farklıdır..
bence bir kaymakamın öngörü, realite, analiz etme ..vb yeteneklerinin üstün olması gereklidir, şurada yaptığımız taban puan tahmininde bile bu kendini göstermelidir diye düşünüyorum, elbet + - 2 puan farklılık göz ardı edilebilir ancak bunun üzerindeki veya altındaki yaptığım bir tahminde kendime şunu soracağım 'öngörü, realite, analiz etme' özelliğini beğendin mi diye (ki geçen sene de tahminde bulunurken aynı şekilde düşünmüştüm), bence tahmin yaparken herkes böyle düşünse daha sağlam analizlere ulaşabiliriz. elbette bu özelliklere sahip olmak için, tahmin gibi ufacık bir şey gösterge değildir, ama hiç olmazsa bu düsturda hareket etmiş oluruz. -
@çetin 72.50 net 417 ye takabul ediyordu. Fazladan 16 kişi girmiş
-
@can-mavi hocam kim yüksek yapmışsa özellikle şaş kaza yapanlardan bahsediyorum sürekli yüksek söylüyor tabanı tabi insan psikolojisi bise diyemem ama orta bulunamadı sanki bir yerde 75 ve üstüculer bir yerde 71- 73ciler ...gecmis forumlarıda okudum duyum tarzı yorumların çoğu hayal kırıklığı olmuş... 2019 supriz puani insanların zihnini bulandiriyor o nedenle 75 ve üstüculer puan tekrardan tekerrür eder diyor ...saglikli bir muhakeme malesef zor
-
@gildostor evet bence de öyle. zaten isimlerin çoğu tanıdık
-
Bu sınav 73,5 üzerinde kapatırsa şok olurum büyük sürpriz olur tüm veriler bunu gösteriyor.
-
@çetin bu sınav 73 'ün üzerinde kapatırsa ve bir sonraki sınav 60 kişilik olursa , bir sonraki sınava girmem bile, eğer bu 73 üstü kapatırsa 60 lik sınav 77 78 den yüksek kapatır, ben de iş çocuk vs derken hayatta o kadar puan alamam, boşuna da girmiş olmam
-
@çetin Hocam iptalsiz min 74 bu sınav,altına inmez...
-
@mülki 2022 kaymakam adaylığı başlığını açmışsın bile mülki kardeşim :)) ne yaptın ümidini mi kestin
-
@can-mavi 2020 ve 2021 e giren birisi olarak en iyi siz değerlendirirsiniz geçen sene daha mı çok insanı cezbediyordu bu sınav bu sene diğer senelere nazaran daha sessiz buradaki etken acaba 70 üstü yapan sayısının azlığı olabilir mi Telegram gibi gruplara kaydı diyeceksek birçoğunda varım ve baya baya insanlar 2022 için çalışmaya başladılar üçüncü gün falan duruldu o gruplar hatta en canlısı burası şu anda
-
@nikolayromanov 2019 gibi şok bir sonuçla karşılaşma ihtimali bence yüksek. Ancak tüm temennim 72-73 tahmini yapan arkadaşlarımızın haklı çıkması.
-
- Dönem kaymakamlık sınavı Ocak Civarı olacağı, planlamanın 60 olduğu ve sayının son kez 100 yapılma ihtimali olduğu kuvvetli bilgi. Sonucu olumsuz gelenin pes etmeyerek bilgileri saglamken saldırmaya devam etmesini tavsiye ederim. Ben ilk mulakatima 105. Dönemde girdim, memurum, evliyim ve çocuğum var. Tarih pes edenleri yazmaz. Sözüm genel olarak ortaya...