10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@arz-şoku hocam 1 soru iptalinde soru sayısı 99 a düşer soru başına 1,01 olur yaptığınız net x 1,01 olarak hesaplanır
-
@arz-şoku, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
ben bu iptalde puanlar nasıl oluyor bir türlü çözemedim. 2 senedir hesaplıyoru bir türlü puanıma ulaşamadım.
Eğer ki alandan iptal olursa puan genel yetenek neti x 1 + alan neti x (66/65), genel yetenekten iptal olursa tam tersi
-
Heyecanına gem vuramayan bazı çocuklar bayram sabahını beklemekte zorlanır ve henüz arife gününden bayramlıklarını giyip arz-ı endam ederlerdi. İşte bayramlıklarını arife gününden giyen bu tatlı çocuklara Osmanlı’da “Arife Çiçeği” denirdi..
Her nasip, her mutluluk vaktine esirdir denir ya. Belki de muradımız olana erişmeyi o sabîler kadar çok istersek uzak bir ihtimal gibi görünen nasipler de vaktinden evvel çiçeklenir gönlümüzde kim bilir.
Zor yok.
Çok sevmek var..
Çiçekli bayramlar.. -
ortalama düşüyor katılım biraz daha artsa güzel olacak
-
@anadolu-109 hocam 65-70 aralığı çok az kaldı, takviye olmazsa ki olmayacak gibi duruyor, bu ortalamada kalır hatta yüksek alıp da yazmayanların olduğunu da varsayarsak daha da yukarılara çıkabilir.
-
@ese0303 Analiz biraz mantıksız olmuş kral .
65- 70 arası alıp yazmayanların oluşu ortalamayı olduğundan yüksek gösterir .
Yüksek alıp yazmayanlar ise ortalamayı olduğundan düşük gösterirHer iki durumda olanların yazmadıklarını düşünürsen ortalama yine aynı kalır
-
ORTALAMA 73,5
60 ÜSTÜ ORTALAMA 74,1
70 ÜSTÜ ORTALAMA 75,3
255 kişinin ortalamaları bunlar.
Geçen seneki listede ortalamalar; genel ortalama -> 71,82
60 altı hariç ortalama -> 72,04
70 altı hariç ortalama -> 74,14
Geçen sene 72.75 kapatmış. 1 tane de iptal edilen soru vardı galiba. 60 üstü ortalamanın 0.75, genel ortalamanın 1 puan üstünde kapatmış.
Bu seneye uygularsak 75 lere dayanıyor gibi, tabi belli olmaz. -
@chandler-bing bu sonuç kimse buralara uğramaz hocam inşallah böyle olmaz ki bence bu kadar yüksek kapatmaz
-
@chandler-bing hocam farkettiyseniz 70 üstü yazdıranlar durdu bunlar 2 tane 3 tane 70 altına 1 tane 70 üstü yazdırırlar bunun için bu dediğiniz de reel bir durum değil
-
@mencikof Hocam zaten ben, 2 senenin listesini karşılaştırıp düz mantık bir istatistik yaptım. Öyle detaylı bir şey değil.
Umarım düşük kapatır temennimiz bu yönde. -
@chandler-bing hocam tekniğinizin farkındayım ancak yorumlara bakıp çok üzülen insan var
-
dostlar işin açığı benim umutlarım yeniden çiçek açtı çok yüksek bir taban punla başladığımız bu süreçte gün geçtikçe taban puanı ortalaması düşüşe geçti. ilk zamanlar hep yüksek yapanlar yazdı günler birer birer geçerken yazdırılıan puanlar düşmeye devam etti ediyor. bundan sonra da puanı yazdıracak olan arkdaşlar genellikle düşük puanlı olur zira ilk zamanlarda ortaya çıkan tablodan dolayı ümitsizliğe düşüldü o yüzden de düşük puanlı arkadaşlar puanlarını yazdırmamışlardı ez cümle ümitvar olunuz.
-
Bir de geçen sene facebooktan da puan yazdırılmıştı bayağı onun da etkisi oldu.
-
@çakır mükerrer sorunu olmasa yapılabilir böyle çalışma
-
Oran yapmaktan en sonunda kendimizden geçeceğiz arkadaşlar kusura bakmasın ama
Listeye en son eklenenler ile beraber
80+ yapan 26 kişi×2.61 yapınca 》68 kişi
75+yapan 83 kişi×2.81 yapınca 》 233 kişi
73+yapan 50 kişi ×3.20 yapınca 》160 kişi
Toplamda 461 kişi yapıyor. Son kişi ile ayni puanları yapanlarında mülakata kalacağını hesp edersek bu kadar kişi sonucunda tam tamına 73 net kapanış noktası gibi duruyor. -
@ayraan mantıklı hocam
-
@olursaekime :dddddddd
-
bir arkadasimin puanida 65 ,ekleyebilirisiniz
-
@mülki beklediğim puan 78,50 ekler misiniz?
-
@mülki hocam son yazılanları günceller misiniz?