10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@babil, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Merak eden arkadaşlar için, 80+,79,78,... şeklinde her bir puan aralığında kaç kişi var ve en çok yığılma nerede diye bakarsak,
2018 22 kişi ile puan 71 (taban puan 69,75)
2019 19 kişi ile puan 74 (taban puan 75)
2020 32 kişi ile puan 73 (taban puan 72,75)
2021 30 kişi ile puan 75 (taban puan ...)Önümüzdeki yıllarda girilecek sınavlar için değerli bir analiz olduğunu düşünüyorum.
-
74,50 ile kıyısından döndük.
Tam olarak kaçla kapattı?
74,75’le mi yoksa 75’le mi?
Ona göre biraz daha üzüleceğim. -
76-24 demiştik. 75-25 gelmiş. Kazanan dostları tebrik ederim. Mülakat sürecinde başarılar dilerim.
-
“Kontenjan nedeniyle mülakata çağrılmadınız.”
Bıktım bu yazıyı görmekten
-
Benden buraya kadar dostlar kazanan arkadaşlara mülakatta başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
-
sınav sonrası süreç tıpkı 2019 gibi oldu.
-
https://youtu.be/35AceALFqFk
"Göçtü kervan kaldık dağlar başında.."Kazananlar kervani yola cikti Rabbim hepinizin yardimcisi olsun, en icten duygularimla hepinizi kutlarim Allah tamamina erdirsin... kaybeden degilde yeni firsatlar icin bir derin nefes alip yola cikacaklara da Allah calisma azmi ve sabri ve baht acikligi versin...
Selam ve dua ile... -
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
75 yazdırmıştık listeye. öyle de geldi. 2 senelik mücadeleden sonra bize de nasip oldu. kazanan dostları tebrik ederim. bu mücadeleyi bırakmayan ve devam edecek tüm dostlara başarılar dilerim.
-
76 puan ile 355. olarak mülakata hak kazanmak nasip oldu. Nihai listede en hayırlı hizmeti verecek 110 kişinin olması diliyorum. Liste dışı kalan arkadaşlar da gelecekte emeklerinin zayi olmadıklarını görürler inşallah.
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar, kazananları tebrik ediyorum.
Kimse kimseye çatmasin arkadaslar, Tahmin tuttu , tutmadi vs... (Adi üstünde tahmin)
Herkesin unuttuğu birşeyi ifade etmek isterim. Naparsanız yapın nasipten öte olmaz, mülakata kalamayan arkadaslar böyle baksınlar duruma, Daha güzelleri ile karşılasacaklardir, selametle...
-
Kazanamayiz demiştik noldu dedigimiz gibi geldi kazanamadık :)kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum...kazanaamayan arkadaşlarda bosverin canımız sağolsun ya zaten tabiri caizse garibin yüzü gülse geçen sene elenmezdik elendimde ilk dediğim cümle keski sınavı kazanmasaydim olmuştu o daha ağır çünkü ...hayat güzel sevdiklermiizin canı sağolsun
-
Çok şükür krallar 🤲
-
Silinmiştir
-
İptal davası açılan sorular hangileri bilen var mı?
-
Silinmiştir
-
Kazananları tebrik ederim, sınav ikincisi psikoloji mezunuymuş sanırım, o arkadaşı buradaysa ayrıca tebrik ediyorum.
-
Çok şükür ilk defa içerdeyiz.
-
@mirakar birinci ne mezunu acaba