10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Birincinin puanı kaç bilen var mıdır?
-
Forumda mülakat grubu kurulacak mı ? @pareto_wilfredo
-
Çok şükür benim de oldu yine. Kazanan diğer arkadaşları da tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar pes etmek yok yakında tekrar sınav olur bugünden tez yok hazırlanın eksikleri kaptın.
-
Sınavı kazanmak için gerekli şartlar
1- İyi Kaynak seçimi
2- iyi bir çalışma alışkanlığı ve en az 3 tekrar
3- Sınava 15 gün kala genel tekrar
4- Sınav günü iyi bir konsantrasyon
**5-**Kendine inanıp başaracağına inanmakve bu şartları yerine getirdikten sonra ALLAHIN nasip etmesi. Nasipte yoksa en kolay soruyu bile o gün yanlış yaparsın
-
@herseye-rağmen hayırlısı olsun dostum. Ben de kazanamadım beklediğim puan geldi fakat yetmedi. Gelecek sınava bakacağız.
-
@arz-şoku hayırlı olsun hocam nasıl çalıştınız kurs desteği aldınız mı
-
Birinci olan arkadaşımız yine forumda mı 86,5 vardı listede. Geçtiğimiz yıl forumdaydı ama bu senede aynı şekilde mi oldu?
-
@gökçe-ç hiç bir bilgim yok maalesef, 2021 ile aynı tarihlerde olur umarım.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Birinci olan arkadaşımız yine forumda mı 86,5 vardı listede. Geçtiğimiz yıl forumdaydı ama bu senede aynı şekilde mi oldu?
3.olan bir arkadaş var 87,5 başkent kariyer yayınlamış.
-
Aralıkta bir sınav daha olacak deniliyor. doğruluk payı var mı?
-
@sim aralığın son haftası ocak ayının ilk haftası yine sınav var deniyor şimdiden çalışmak lazım ne kadar erken o kadar iyi
-
ciddi misiniz? 73 puanla bu sınavı kaybettim. dünden beri hem yangınlar hem de sınavı kaybetmekten dolayı resmen depresyona girme eşiğindeyim.
-
@sim boşver 2. sınav açılabilirmiş
-
Alım sayısı düşük olacak galiba bu kez bilgisi olan var mı
-
@mülki_amir_22 ilk sene kursa gitmiştim. 3. defa kazanıyorum. ortalama 45-50 gün çalıştım. ilan geldikten sonra çalışmaya başladım.
-
@mülki_amir_22 bilmiyorum hocam
-
Bende 83 demiştim ama bir soruyu yanlış hatırlamışım 81.75 aldım 64.oldum
-
Kazanamayıp tekrar sınava girecekler kaynak konusunda ihtiyacı olan olursa yardımcı olabilirim.
-
@arz-şoku hangi kursa gitmiştiniz hocam bir de hangi kaynaklardan hazırlandınız
-
@hayek hocam kaynak olarak hangi kaynaklarla hazırlandınız. Ve hangi kaynaklar size daha faydalı oldu. Özellikle test konusunda bizleri bilgilendirir misiniz?