10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
-
Ben de yazdırdığım gibi 77,5 netle 239 sıralama .işte ,sıcakta çalışırken ancak bu kadar oldu daha önce kazandığımda sıralamam iyiydi .kazananları tebrik ediyorum .kazanamayanlar vazgeçmesin
-
@doğruyadoğru 76,25 ile banada nasip oldu rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
-
76,5 puanla 31hakkimizda hayirlisi..
-
76,5 puanla 311.siradayim hakkimizda hayirlisi..
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende seneye ilk defa gireceğim. Seneye burada puanımı yazmam nasip olur inşallah. Şimdi den heyecanlandım.
-
Seneye hangi ay yaparlar duyum var mı
-
@eskimülkiyeli 74,25 sıra 520 belki yardımcı olur...
-
Çok şükür 78 puan ile sıralama 201
-
@canmavi hocam önümüzdeki ilan tarihiyle ilgili bir bilginiz var mı?
-
Kıymetli dostlar sınavla ilgili naçizane görüşüm; geçen yıla göre Türkçe soruları nispeten daha kolaydı; sanırım onun etkisiyle taban puan bu kadar yükseldi. Ayrıca iktisat kısmı da bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Cümleten hayırlı günler inşaallah hakkımızda hayırlısı.
-
Kazanan arkadaslar oncelikle hayirli olsun darisi mulakata olsun insallah. Bir sorum olacaktı Hukukta ahmet nohutcu mu yigit yilmaz mi?
-
@nikolayromanov 473 hocam. 437 ile 472 arası 75.puan alan kişiler.
472 kişi mülakata kaldı. Biz sınırdan dışarda kaldık. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum -
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun 73.25 de kaldık. Bu sınav bile 75 de kapattıysa ben yavaştan yds asılıp diğer sınavlara yuklenicem mülakatta başarılar.
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. En çok hak eden 110 kişi nihai listede olur inşallah.
-
Bu seneki sınavın soruları geçen sene kadar zordu ama cevapları kolaydı. Bundan kastım örneğin insan haklarından 2 soruyu bilmeden en mantıklı gelen şıkları işaretleyerek yaptım. Aynı şekilde alanda cevabı cumhurbaşkanı olan 3 soru vardı. Çoğumuz yetki kimde bilmiyorsak cumhurbaşkanını işaretleriz. KOSGEB ve hatırlayamadığım diğer soruyu cevabını bilmeden bu mantıkla yaptım. Çoğu kişi böyle yaptı ve sınav anında beklemediği netlere ulaştı. Bu da barajı yükseltti işte.
-
Çok şükür yine içerdeyim. Ama yüksek kapatmış beklemiyordum hiç
-
77.75 Allah sonunda yüzümüze güldü. Tahmin netimden sadece 1 yanlışım çıkmış Türkçe'den
Kötü geçen arkadaşlara Allah size de nasip eder inşallah ümidinizi kırmayın Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah -
75.50 yazdırmıştım 76 geldi. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
81,25 ile mülakata girmek nasip oldu çok şükür, kazanan arkadaşları tebrik ederim.