10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
73.25 ile 613. Siradayim.
-
@fetih 71,25 le kontenjan Dolayısıyla mülakata cagrilmadiniz diyor
-
Hayırlı olsun dostlar herkese. Nasıl durumlar?
-
Açıklandı hayırlı uğurlu olsun
-
Ahmetdeniz bizlerle :))))
-
75,75 beklerken 73,25 geldi. Türkçe mahvetti beni..... sıralama 613.
-
@oguzhan kaçla kapattı acaba?
-
10 yıldır girerim bu sınav 72’yi geçmez diyen umut tacirleri neredesiniz ? Sizin devriniz artık geçti diyoruz ama anlamıyorsunuz. Sınav sonrası ilk reaksiyon ile bu sınav 75’ten aşağı kapatmaz dedim sonra 2-3 gün bekledim düşse düşse 74.5’lara düşer dedim ama yok şu 8 yıldır mülakattaymış 70 almış o yüzden 72 geçmez , 71 geçmez kardeşim şunu anlayın artık senin bu sınava 10 yıldır girip yapamaman bu sınav için bir kıstas değil çünkü millet çatır çatır yapıyor anla bunu artık.
-
@gencbiraday tabanı 71 küsür bekleyen Ahmet deniz mi
-
78 net bekliyorduk 78 geldi Allah'ın izniyle. Sıra 201
-
Bu sınavı 3 kere kazandım 3 kere de kaybettim kaybettiğim bütün sınavların tek sorumlusu Türkçe maalesef kendimden hiç ders almamışım onu da gördüm kaybeden arkadaşlara naçizane tavsiyem her gün aksatmadan paragraf çozmeleri mülakata kalan kardeşlerime de başarılar diliyorum Allah yolunuzu bahtınızi açık etsin Allaha emanet olun
-
79 151. Sınav epey yüksek kapadı galiba.
-
75.50 389
-
75 ile kapattı bu da bize kapak olsun
-
Bu sene 74,25' e gelmedi. Seneye vay halimize!
-
75,00 net dedik 75 de aldım sıralama 437..Şu sınavı sonlardan kazanmak hoşuma gitmiyor ama hayırlısı olsun diyelim..
-
75 ile 437 sırada mülakata girmeye hak kazandım. Sanıyorum. Sınav 75 civarı kapattı.
-
Tam olarak 2019u tekrar yaşıyorum bir soruyu duzelttigimi sanmistim yanılmışım yine elendim
-
74,75 alan kardeşim sıralamanız kaç acaba ? Varsa cevaplayabilir misiniz?
-
@kurpagirbanzarşi ahmetdenize inanan adama sahibinden satılık boğaz köprüsü hodri meydan!