10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@anadolu-109 Hocam 2019 da da aynı 2020 de de aynıydı. 2020 de 70 netle sınırdaydım bir konuşmayı bile kaçırmadım aynı muhabbetler. Aslında taban puan sonuçta belli ama biz yukarı çekmeye aşşağı indirmeye çalışıyoruz. Tamamen forum psikolojisi. Velhasılı kelam forumun ilk tahminlerinden olan 73,5(-0.5/+1) ile buradayız. Kıymetli büyüklerimle bu heyecana ortak olmaya devam. @amirim de bakmıyor bize zaten. @can-mavi hocam pimi çekti birinin forumda bombayı patlatması lazım artık yeter.
-
@ilhannn00 şimdi çoğumuz max73'e kilitlenmiş durumda olduğunu sezdiğim için bir uyarıda bulunmak istedim yoksa yüksek kapatması durumunda bu psikolojiden çıkmak zorlaşır
-
@anadolu-109 ben o travmadan sonra sınavdan önce taban puan bilinmesi beklentim sıfır. Hayırlısı olsun diyorum artık
-
75 ve üstüne çıkarsa çok kötü olur hem bu sınav için hem de gelecek senelerdeki sınavlar için.
-
@chandler-bing 2019 yılında da bu şekilde konuşuldu hocam artık seneye 80 le kapatır vs tarzında konuşmalar ama gördük ki 2020 yılında daha düşü kapattı her sınav bağımsız değerlendirilmesi taraftarıyım seneye belki de baraj bile dolmayacak bilemeyiz demem o ki sayılı günler kala her ihtimali düşünüp kendimizi hazırlayalım dostlar
-
@pisagor sayın kaymakamım?
@pisagor, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Merhabalar dostlar. 73.75 olan net tahminimi 73 'e çekiyorum. Umarım dahada düşük kapatır.
-
@anadolu-109 Bu yüzden ara sıra düşünüyorum bu sınavda baraj dolmasa şaşırmam. 75 üstüne de çıksa şaşırmam. Beni şaşırtan duyumların az olması. Olanda söylemiyor anlam veremiyorum.
-
Kendini en kötüye hazırlama fikrini bi türlü anlamıyorum insan umutlarına nasil két vurabilir ki hayal kurmak güzel bence sahsim adına en kötüye hazırla kendini derken bile en guzel hayalleri kurarken buluyorum kendimi...he bide Allah sınırda bırakmasın
-
@mulazim 2019 yılında puanın 76 ile kapatmasının nedeni:
1- Sınavın görece kolay olması,
2- Sınav sonrasında hatalı 2 sorunun ÖSYM tarafından herkes için doğru sayılmasıydı. (Esasen bu soru iptali olmuyor. Soru iptalinde iptal edilen soru herkesten siliniyor. 2020 yılındaki yargı kararı sonrası gelen iptal bu şekilde uygulandı.)Yani 2 sorunun doğru sayılması taban puanı otomatik olarak 2 puan arttırdı. Durum böyle olmasaydı. 74 puan ile kapatması ihtimaldi. Bu 2018'e göre yüksek bir puan olsa da kişiler travmaya bu ladar sokmayabilirdi.
-
@ilhannn00 Ben ösym kaynaklı olarak kimsenin bilgi alamayacağını düşünüyorum.Bizzat akrabası çok yakın tanıdığı olmadığı durumda tabi.
-
https://tr.sputniknews.com/ortadogu/202108031045138547-cenazesi-kaldirilirken-dirildi/
75-76'lardan 72-73'lere düşünce olur gibi...
-
@herseye-rağmen en kötüye hazırlama değilde her türlü sonuca hazırlıklı olmak desek daha doğru bir tabir olur diye düşünüyorum. Sınava giren herkes netini hesapladıktan sonra geçen yıllardaki ortalamalara bakıp ben bu sene kazanırım diye düşünüp kazanamayınca yıkım ağır oluyor. O zaman kurduğun hayaller yerini hergün sorulara bakıp ben nerde hata yaptım acaba düşünüp netlerini hergün tekrar tekrar saymaya bırakıyor, ta ki itiraz edip cevap kağıdını görene kadar.
-
Şafak kaç
-
@ilhannn00 ahmet deniz tarikatı olarak safak 1
-
🤫🤫🤫 göreceğiz. Kimse duyum yazmaz, yazamaz yazsa da güven oluşturmaz Amirim, Ahmet Deniz vb...beklenti içinde olmayalım. Kendi duyumumun doğruluğuna güvenmeme ragmen ben de duyumumu, yazdıklarımı geri çekiyorum. Sabırlı, umutlu, mutlu bekleyişler dilerim. Özelden yazılana donemiyorum bilginize.
-
@siyahadam Hocam iyiki ÖSYM Türkçe paragraflarını sen yazmıyorsun. Yoksa paragrafın ana düşüncesini kimse bulamaz.
-
Ösym’nin sonuç sayfasına girilmiyor. Acaba mı? Geliyor gelmekte olan..
-
@agelmez sıkıntısız giriliyor hocam
-
@srsmn https://sonuc.osym.gov.tr/ giriyor mu direk?
-
@srsmn Hocam sende hep heyecanı bozuyorsun