10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@chandler-bing kaldırıldı hocam. Yap işlet devrette izni Cb ekonomi politikaları kurulu veriyor.
-
Arkadaşlar AÖF İnsan Hakları pdf dosyasına ulaşabilen var mı acaba? Nette farklı baskıları var. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Nerede kaldı bu ilan ?
-
Hangi iktisat soru bankasını önerirsiniz ?
-
Hocalarım Mülki Kaymakamlık ile Yiğit Yılmaz'ın Kaimmakam 2300 arasındaki fark nedir? Araştırdım ama bulamadım.
-
Selam dostlar bu dönem haziranda dersleri verip mezun olucam inşallah bu sınava girebiliyor muyum yaklaşık 1 senedir hazırlanıyorum.
-
@the-kaime-makam 26 Mayıs-02 Haziran başvuru tarihleri arasında statün mezun ise başvuru hakkın olur.
-
@the-kaime-makam hayır giremiyorsunuz. Başvuru sırasında mezun olma şartı aranıyor
-
Sayı 110.
-
- Döneme 110 kişi mi simdi
-
@fetih öyle olmuş:)
-
-
- Döneme 110 kişi mi simdi
-
Sınav giriş yerleri ile alakalı mevzu 2020 sınavı gibi çoktan seçmeli iller mi acaba ? Keske olsa
-
@tyr61 Ankara
-
Dostlar bu eşdeğerlik meselesi hala yazıyor ya onu almak kesin zorunlu mu . Sbky mezunuyum bir ara YÖK yollamıştım belgeleri geri gelmemişti
-
@semihylc sınav için değil, mülakat için lazım diye biliyorum.
-
İlanda sınav yeri olarak Ankara yazılmış ama bana göre önceki sınavdaki gibi ÖSYM Ankara hariç illerde de sınav yapacaktır.
-
@estergon-kalesi evet hocam mülakat için gerekli de bir ara bazı bölümlerin alması lazım değil onlara zaten verdiler işte emsal var vs. Bu durumu merak ediyorum
-
@ceterisparibusss inş