10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ben inanıyorum ki @amirim de de duyum vardır ama haklı olarak paylaşılmıyor. İyi niyetler çok suistimal edildi. Heleki trollerin bunda payı büyük. Duyum adı üstünde duyumdur. %100 doğru çıkma garantisi yok ama gerçeğe yaklaşması yeterli. Zaten bu forumun bir diger amacıda bu değil mi ?
-
@kymkm109 Hocam @Daywalkerss ile görüştük. Duyumu olursa bizimle paylaşacak. Kendisi yoğun meşgul etmek istemiyoruz.
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ayraan sınav anında zordu ama cevaplara bakınca özellikle Türkçe'den rahatlıkla tüm soruların yapılabilir olduğunu görünce bilemiyorum. Tahmin yapmama kararı aldım. Ben bana söylenen kesine yakın bilgiyi paylasacagim. Yakında yazarım.
Hocam siz böyle diyeli bi umut sizden haber bekliyoduk. Zorunda değilsiniz ancak malum zor bi süreç en azından bi gelişme haber var mı onu söyleseniz?
-
@mülki bir arkadaşımın beklediği puanı 70,25 ( 1 soruyu hatırlamıyor ve yanlış kabul ediyor.)
kendi puanımı arkadaşım yazdırdığı için tekerrür olmaması adına yazmıyorum.
-
@siyahadam üstad en azından duyum aldınız mı onu söyler misiniz ?
-
@siyahadam bence aldı ve çok yüksek olduğu için yazmama kararı aldı hislerim bu yönde olduğunu söylüyor
-
@anadolu-109 bende tam tersi düşündüm düşük olup tepki çekmemek içinde olabilir? Allahım napıyoruz biz tanımadığımız birinin niyet okuyuculuğunu yaptırdı bu sınav bize ::)
-
En güzel anlara girdik keyfini çıkarın.
-
Sınavın 72-73 aralığında kapatacağı aşikar, iptal olursa 73-74 olur. Herkes bunu bildiği için duyum paylaşmıyor, mülakat öncesi rakip eleme psikolojisi sanırım:)
-
@anadolu-109 aynı fikirdeyim
-
Ahmet Nohutçu hoca başta olmak üzere hocalardaki sessizlik, forumda duyumların paylaşılmaması beni hep yüksek kapatacağı yönünde düşündürmeye sevk ediyor. Düşük kapatacak olsa herkes 72 (-1,+1) der işin içinden çıkardı. Ama kimse yüksek bir ortalamayı tahmin etme riskini alamaz. Bilmem farklı düşünen var mı?
-
@fiona13 haha millet ne çakal
-
@siyahadam hocam aldığınız karara saygı duyuyorum ancak sizden haber bekleyen adayları bir kez daha düşünmenizi istiyorum. Eğer linç veya taşlamaları düşünüyorsanız bence kale almaya bile değmez. Onun dışında kararınıza saygı duyarız.
-
@siyahadam daha önce paylaşacağınızı söylemişken şimdi paylaşmıyorum demek çok şık olmuyor. Takdir sizin yine de herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
75 net ile bu muhabbetten sonra artık kaybetmeye odaklandıp forumda yer almanin sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum. 73 tahminimi de geri çekiyorum. Allah hakkıyla en iyi yapacak kişilere bu mesleği nasip etsin.
-
@siyahadam hocam boşver başkaları duyumlarına ne derse desin bizim güvenimiz tam size
-
@ayraan yüksek mi kapatacak diyorsunuz ?
-
Arkadaşlar herkese merhabalar iyi çalışmalar, kaymakamlık sınavında her sene uç sorular adaylara yöneltiliyor ve bu yüzden bazı adaylar ben dahil olmak üzere sınava daha detaylı çalışıyor ve sorulan uç soruları yakalamayı sırf daha detaylı çalıştığı için başarıyor. Ancak ne yazık ki sınavda standart sapma olmaması bilen ile bilmeyeni ayırmanın önünde en büyük engel, hepimizin zort şartlar altında hazırlandığı bu sınavda çok kalitesiz seviyeyi belirmekle alakası olmayan sorularla muhattap oluyoruz ve çalışmanın karşılığını aldığımızı düşünmüyorum bu işin birinci boyutu, her sene mutlaka bir soru iptali ya da itiraz süreci oluyor, ögrenci 1 senesini veriyor hazırlığını yapıyor ama iptal edilmesi belkide ufak puanlarla liste dışı olmasına yol açıyor sınavın hazırlık sürecinde özensizlik ve dikkatsizlik eksikliği var, ayrıca sınavların açıklanma sürecine bakacak olursak uzun bir süre bizi bekletiyor ve bu sürede insanların stres ve kaygılarından dolayı eli hiçbirşeye değmiyor bu süre kısaltılabilir ya da optikler taranıp sisteme yüklenirse en azından kesin netimizi hesaplamamız sağlanır. Bu durumlardan muzdarip olanlar olarak sesimizi artık duyurmamız gerektiğini düşünüyor ve ilgili makamlara dilekçe ve başvurularla sorunlarımızı iletebiliriz aksi takdirde her sene bunun tartışmaları bitmeyecek..
-
Lütfen özelden yogun şekilde yazmayın. Eleştirileri de hak etmiyorum. Öncelikle bu paylaşacağım duyum ve yanlış çıkma ihtimali de var.
SORU İPTALİ YOK. Mahkeme yolu açık tekrar itiraz edilebilir.
Not: Daha önce duyum paylaşacağım dediğim için ve çoğunuzun iyi niyetli olduğunu bildiğim için paylaşıyorum. -
@siyahadam hocam puanla ilgili bir duyum var mı ?