10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@sedatinho geçen senede öyle bitirmiştim arkadaşım 2 defa bitiridi öyle mülakata kaldı.
Hocam nasip öyle adaylar var ki bir tekrarla kalıyor mülakata
-
Mülki kaymakamlık soru bankasını çözüp memnun kalan var mı ?
-
2020 sınav soruları pdf var mı
-
-
@ceterisparibusss Teşekkür ederim. Çok kaynak alıp aklımı karıştırmak istemiyorum. Onun yerine 1 soru bankasını 3 4 kere dönmek istiyorum. O halde kaim makam konu ve soruyu alacağım. Teşekkür ederim.
-
4 5 aydır bakıyordum konulara ama kendimi eylüle göre kurmuştum temmuz olunca panikten sanki hepsini unutmuş gibi hissediyorum.
-
Hocalarım 2020 sınavı pdfsi olan varsa gönderebilir mi çok makbule geçerdi.
-
71.5 ile gitti geçen sene..Bütün katılan arkadaşlara başarılar dilerim. Uzun, stresli bir süreç ve evet işin en güzel kısmı da sınav açıklanana kadar forumdan süreci takip etmek :)) hakkımızda hayırlısı olsun. Bu sene o sene olsun.
-
arkadaslar, turkiye ekonomisi kisminda ki sorularda ,dunya ekonomisindeki gelişmeler yok degil mi ve genelde kitaplarin son sayfalaribda uluslari ekonmik kuruluslar oluyor ayrinti soru geliyor mu buradan?makro ve mikro icin ise para banka ya calismaya gerek var mi yoksa ucundan da olsa soru geliyor mu?son sorum ise anayasa ve idare kismini bitirdim ,idari yargi yok tu degil mi
-
Arkadaşlar insan hakları konusunda kaynak tavsiyesi verebilecek olan var mıdır bayadır araştırıyorum düzgün bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
-
@diriliss insan hakları biraz şans meselesi. Piyasadaki kaynaklar birbirine benzer ve yeterli değil. Şu anki Türkçe kaynaklarla 3-4 soruyu rahat yaparsın. Tamamı için yabancı makalelerden de çalışman gerekir.
-
@yamato-mita teşekkür ederim piyasadaki kitaplar hakkında bilginiz var mıdır ?
-
Halil Kalabalık in Insan Hakları pdf i olan var ise benimle paylaşabilir mi?
-
Merhaba arkadaşlar, İlan hepimize hayırlı olsun . Yiğit Yilmaz Kaim Makam Eylül 2020 Kaynaklarından çalışmaya başlasam uygun olur mu? Bu kaynaklar için herhangi bir güncelleme notu paylaşıldı mi?
-
Çeko mezunu kaymakamlık sınavına girebilir mi acaba
-
-
@mia-10 kaynak listesi kaymakam.2021 sayfasından alıntıdır. 110. Dönemde herkese başarılar.
-
@mia-10 hocam kaymakam.2021 sayfasının kullanıcısı kim biliyormusunuz
-
@iibf hayır hocam görseli Telegram grubundan aldım iki üç arkadaş paylaşmış.
-
@mülki, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bu başlık bizsiz olmaz, sınav ilanımız cümleten hayırlı olsun kaynak çalışma programı vs. konularda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar istedikleri zaman yazabilir, elimden geldiğince yardımcı olurum.
hocam kaynak ve çalışma programı için kalan sürede nasıl çalışma metodu uygulayalım yardımcı olursanız seviniriz.