10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
kaim makam konu anlatımı ve soru bankası ile kaide soru bankası (son baskı) elimde mevcut. kullanılmadı. ilgilenen olursa mesaj atabilir arkadaşlar.
-
Arkadaşlar a kadro kaymakamlik konu anlatim var bende orada köy idaresine cumhurbaskanligi kararnamesi ile kurulur yazıyor. Benim bildiğim icisleri bakanlığının onayıyla kullanan varsa acaba benim gözden kaçırdığım bir şey mi var?
-
@gürkan35 köy içişleri bak onayı ile
-
Merhabalar arkadaşlar daha önce konu ile ilgili araştırdım ama pek birşey bulamadım bu sene kaymakamlık sınavı neden öne çekildi acaba iyi çalışmalar ..
-
@iibf Teşekkürler hocam.
-
@sherlkan058 Birçok nedeni olabilir hocam ne yazık ki tam olarak bilemeyiz.
-
@gürkan35 teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
@sherlkan058 acil ihtiyaçtan dolayı diyorlar genel olarak
-
Sınav geçen yıl olduğu gibi diğer illerde de olsun diye yazanlar olmuştu, bir sonuç alındı mı?
Bilet alıp sonra mağdur olmayalım -
Bana cevap falan gelmedi. Hiç ümidim yok bu ÖSYM'den. İnşallah beni yanıltır.
-
@sherlkan058 ihraç ve emeklilik durumları nedeniyle ihtiyaç artacağı için erkene çekildi.
-
Ileti.kaldirilmistir.
-
Arkadaşlar ben 16 haziranda askerden terhis oluyor um da sınav başvurusunda askerlikle ilgisi yoktur kısmını işaretledim yanlış mı yaptım askerliğini yapmış olanı mı isaretlemeliydim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
-
@ryu753 Kaymakamlık akademisi çözümlü soru bankasını tavsiye ettiler kitabı aldım ama çözmedim daha istersen soru örnekleri atabilirim
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Yıl sonuna doğru ikinci bir sınav olma ihtimali var mıdır sizce?
-
@kymhakan bana da gönderebilir misiniz?
-
@azur Arkadaşlar işteyim çalışıyorum şuan. Cumhurbaşkanlığı teşkilat şeması olan varsa atabilirmi çalışıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim ️
-
İleti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.