10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ceterisparibus06 haklı çıkmanızı çok isterim ben de başta sizin gibi düşünüyordum ama gelinen noktada çok iyimser kalıyor bu tahmin. troll de manipülatör de kötü niyetli de her sene olur ama neticede genel itibariyle geçen seneye göre barajın artacağı çok bariz artık şu durumda.
-
@gildostor Emin olmadıkları her soruyu doğru sayıp, gerçeklikten uzak bir şekilde hayallerinin dünyasında yaşayanların nasıl yere çakıldıklarına hep beraber şahit olacağız hocam. Ben kimseyi kınamıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama hayat bir şeye emin olmadan ahkam kesenlerin suratına gerçekleri fena çarpar. - 1 / 71.50 / +1
-
@gildostor bir senedir bu sınava emek veriyorum gece gündüz çalıştım geçen seneden temelim var. Her neyse bu foruma üye olmayacaktım ama yapılan yorumlara katlanamıyorum bu hırs asla değil. Ama manipüle ediyorsunuz. Sınav kolay bir sınav değildi bu piyasadan defalarca mülakat gören derece yapan arkadaşlarım var hepsi sınava zor derken bu kadar uçuk netler asla ama asla inandırıcı değil bir çoğunuz burada hakka girip iyi yapan arkadaşların bir ayını zehir ediyorsunuz içine vesvese veriyorsunuz. Yeni açtım hesabı yorum yapmayı bilmediğim için sonda bulunan yorumun cevap kısmına yazdım kimse alınmasın ama ayıp bir çoğunuzun yaptığı inan ki burayı manipüle edenlerin bir çoğu instagram sayfalarını manipüle ediyor eğer ki 526 tane 80 üstü net yapan varsa çekilelim bu piyasadan. Hiç vicdanınız yok gibi davranıp insanların bir aylarını zehir ediyorsunuz. Hayalleri ile alay ediyorsunuz.
-
@hayalmayal Ben burayı manipüle eden Netini tam hesaplamadan buraya yazan bir ayımızı ve huzurumuzu zehir eden kimseye hakkımı helal etmiyorum. Elenmek olabilir tevekkül ederiz ama heyecanla birşeyleri beklerken bunu sırf ego tatmininiz için zehir etmeniz ne kadar hakka sığar bilmiyorum.. Burada umudu olan insanlar bir şekilde haber almaya çalışırken bazı kendini bilmezler yüzünden net sonuç alamıyoruz korkuyla birşeyleri bekliyoruz. Gerçekten talibi olduğumuz ve istediğimiz meslek hakka dikkat edilmesi gereken bir meslek kul hakkına girmemeye itina etmeyi gerektiren bir meslek şayet görüyorum ki rakiplerimin çoğu bundan bir haber yazık.
-
@hayalmayal hocam gelmisken listeye katkida da bulunursaniz seviniriz..
-
@ömermuhtar 76
-
Benim de bu sınava 3. Hazırlanışım ona rağmen en çok zorlandığım sınav oldu çevremdekiler de aynı şekilde Allah kimsenin emeğini zayii etmesin. Bu kadar yüksek puanlara şaşıyorum doğrusu manipülasyona da inanmak istemiyorum zira böyle bir kutsal mesleğe dürüstlük gerektiren ahlak ve vicdanla canla başla çalışmak istediğimiz mesleğe giden yolda böyle bencilce ve dürüstlükten uzak şeyleri yapabilecek olanlara inanmak istemiyorum. Eğer böyle bilinçtelerse de Rabbim nasip etmesin onlara da kimsenin umutlarıyla oynamaya hakkı yok kimsenin
-
@hayalmayal hahaa herkes sadece sinirden foruma kaydolacak az kaldı
-
İyi akşamlar herkese. Bir sorum olacak. Soru iptal olmaz ise 440. Aday ile aynı net sayısı yapan kişilerde mülakata giröeye hak kazanacak değil mi? Geçen sene böyle bir durum olmuş muydu acaba?
-
@thomas evet öyle oluyor. 416 kişi kalmıştı.
-
@arz-şoku teşekkür ediyorum
-
@thomas evet 440. Adayla aynı puanı alan herkes kaç kişi olursa olsun mülakata kalacak
-
@hayalmayal kıştan beri bakıyorum bu başlığa, ben açıkçası son birkaç gündür ego tatmininden başka şeyler sezinledim aslında ama neyse artık. Allah herkese gönlüne göre verir inşallah
-
@genova hocam ben anlamıyorum çok iyi olan arkadaşlarım bile 75-76 arasındayken ki 72-73 arasında olanlarda çok baska her sene KPSS’den gelen bir 50 kişi sağlam çalışıp kazandığını düşünelim onlar tam hazırlanamadı ilan geldiğinde çoğu kurum derslere başlamamıştı bile kimse tam hazır değildi nasıl bir anda bu derece iyi netleri yaptılar anlamadım piyasadaki dershanelerin kolay Türkiye geneli denemelerinde herkes ağlıyordu çok zor diye orada bile 70 üstü yapan çok az öğrenci vardı bu sınav kat ve kat zordu ama ben anlamıyorum millet uçmuş ve asla gerçek sonuçları yazmıyorlar. Bu sınava senelerini vermiş hocalar sınava hazırlanıp kitap yazanlardan bahsetmiyorum ki onların arasında da iyi yayını olan bir kaç isim var herneyse gerçek hocalar bile zor bir sınav en fazla 73 ile kapatır derken açıkçası benim çok aklım almıyor yazılan çizilenleri
-
@hayalmayal ya benim bu ikinci girişimdi, ilkindeki hüsranımın üzerine “martta bir daha sınav olacakmış” söylentisi çıktıktan sonra, buna ilk kez maruz kalmış olmam sebebiyle muhtemelen, içime bir umut doğmuştu. Meğer tamamen çömezlikten doğan bir umutmuş. Her sene çıkarılan söylentilerdenmiş. Kimin işine yarıyor? Ben bunda da ona benzer bir şey gördüm biraz açıkçası.
-
@genova bir çoğunun soruları hatırlamadığına ve hayal meyal doğru kabul yapmışımdır diyip doğru kabul ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Sınavdan çıktı herkes çok kolay dedi cevaplar açıklandı iki hoca zor dedi zor dediler millet ağlıyordu 70i görmez diyordu sadece 14 soruluk Türkçe vardı görmediğimiz herkes Türkçeye bakıp full yaptı sanırım bu netlerin baska açıklaması olamaz çünkü
-
Herkeste bir iç sıkılması, mod düşüklüğü. Getirin kardeşin 400 kişiyi bu iş huzur içinde çözülsün. :)))
-
-
Benim de üçüncü senem. Geçen seneki sınava hazırlanmadım açıkcası öylesine girmiştim 60 yapmıştım zor gelmişti. Bu sefer 70in üzerinde bekliyorum, çalıştığım için mi sınav mı kolaydı inanın ayırt edemiyorum. Önceki senelerde iktisatta max 1 yanlış yaparken bu sene dört yanlışım çıktı. Beni düşüren de bu oldu. 2018 de bir soruyla kaçırdım. Buradaki sohbetin aynısını 2018de de yaşadım, açıkcası manipülasyon yahut şişirme demeye korkar oldum bir hüsran daha yaşamamak için. Keşke herkes düzgün bir şekilde hesaplasa.
-
@godot37 nasıl yani 2018’de de 85ler havalarda mı uçuşuyordu?