10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@hayalmayal bunlar nasıl ithamlar böyle? bir dönün de önceden yazdıklarıma bakın, düşük bir baraj gelir mi umuduyla nerelerden medet umduğumu görün. kaldı ki ben öyle 85 falan da beklemiyorum. 77.5 hesapladım şimdi de ya yanlış işaretlediğim, hatırladığım falan varsa diye içim içimi yiyor burada 2 gündür çünkü 75’ler konuşuluyor baraj için. keşke 70’le kapatacağına inansam da rahat bir ay geçirsem. yani baştan aşağı felaket de yazdıklarınız en çok da hakka girmekten bahsedip hakkıma girmeniz.
-
@gildostor ya size demiyor yeni kaydolmuş nereden yorum yazılacağını bulamayıp son yorum yapana cevap olarak yazmış. Sakin
-
@genova hocam yanlışlık olmuş 2019. O yılda da herkes tabanda kalır şöyle olur böyle olur dedi çıkan sonuç beni hüsrana uğratmıştı. 72.8 le 751. Olmuştum.
-
@kılıçalp Yahu hocam beni yanlış anlamayın sadece size değil herkese söylüyorum. 3 gündür burada sürekli herkesi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bu sene niye herkes gergin bir sakin olalım. Ankete katilim az diyorsunuz geçen senenin 5. günündeki ankete katılımı bugün 3. günde geçtik.
-
@genova bunla ilgili açıklamayı o yapmalı sanki. kaldı ki bana değilse de genele yaptığı ithamlar da son derece yanlış. seneye millet puanını yazmaya korkar hale gelir bu gidişle.
-
@godot37 o zaman da liste yapılmış mı
-
@gildostor e yazmış zaten kendisi aynı şeyi. Ben de aynı şeye kızmak için kaydoldum foruma 1 saat önce.
-
@gildostor eğer yazdıklarımı tam okusaydınız ilk yorumumda daha yeni üye oldum sondaki yoruma cevap olarak tıkladım cevap yazmayı bilmiyorum kimseyi kasdetmiyorum yazdığımı görürdünüz. Ama işte dikkat çok önemli
-
@hayalmayal evet şimdi gördüm de açıkçası başta yazmanız gerekirdi çünkü direkt üzerime alınıp sinirle tamamını okumadım.
-
@gildostor en başta ve ilk yorumumda yazdım zaten
-
@kılıçalp daha önce 6 kere sınava katılmış 4 kere mülakattan elenmiş 7. Kez sınava giren birisi olarak tahminimi paylaşmak istiyorum.Ben mülakata giren sayısının 440 olmasını gözönünde bulundurarak sınava giren tecrübeli arkadaşlarımın sonuçlarını gözönünde bulundurarak 73.5 ( -1, +0.5 ) olacağını düşünüyorum.Anketlerin hepsi manipülasyona açık anketler.Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@gildostor yahu son sınıflar katılamamış, kpss hazırlananlar ikinci plana atmış, sınav ilanı beklenenden çok erken gelmiş. Sınav kpss gk ayarındaymış gibi 77 baraj ilanına da bırakın kızalım. Ya da neyse, lüzumsuz tamamen. Forumu dışarıdan takip etmeye devam etmek daha mantıklıymış.
-
@mülki kıymetli kardeşlerim, Cenabı Mevlamın herkesin hakkında en hayırlısını vermesini niyaz ediyorum.
İki sorum muallak olduğu için yanlış kabul ediyorum. Netim 80.50 -
@genova manipüle edildiği çok belliydi ses çıkarttık ve gördüğünüz üzere tecrübeli arkadaşlarda bizimle aynı fikirleri paylaştıklarını yazdılar amacımız en sağlıklı sonuca ulaşmaktı ve manipülasyonun önünü kesmekti öbür arkadaşın dediği gibi inşallah okurlarda manipüle edenler manipülasyon yorumlarını yapmayı keserler
-
@hayalmayal kardeşim manipüle ediyor dediğin insanlar bile bu kadar yüksek baraj tahmin etmedi...
-
@m-e-s-k burası çok ilginç bir yermiş gerçekten. dün ‘yüksek bekleyenler de düşük baraj tahmin ediyorlar nedense hep’ sınıfına girip bugün ‘yüksek puan söyleyip barajı manipüle edenler‘ arasına sokulabiliyorsunuz.
-
@m-e-s-k kardeşim ben baraj tahmini yapmadım hocaların söylediğini yazdım şahsi tahminim değil. Tahminde bulunacak durumda da değilim zaten
-
@hayalmayal Kardeşim çok özür dilerim 76 kendı netin galiba ben baraj puanı tahmini diye anlamışım bir an çok pardon. Hakkini helal et
-
@m-e-s-k estagfurullah kardeşim kendi netini yazar mısınız listeye ekleyelim dediler ona cevap verdim. Canın sağ olsun
-
@gildostor Hocam ben arkadaşın yazdığını yanlış anlamışım pardon. Hata benim kusura bakmayın böyle bir şey düşünmedim hiç.