Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
Geçmiş olsun herkese hatırladığımız sınav sorularını yazalım arkadaşlar
-
İl müdüründen tutun birçok yönetici de olmayan yetkileriniz var, sizin raporunuzla birçok kisiye hizmet kazandırılıyor veya hizmet iptali yapılıyor, iş kazasında teknik bilgisine başvurulan bilirkişi gibi kusur oranı belirliyorsunuz vs. Gel gelelim görmezden gelinip düz memur muamelesiyle karşı karşıya kalıyorsunuz bazı noktalarda, beklenen aslında değer verildiğini hissetmek, meslek içinden görünüm bu şekilde. İşi yapmak ile karar verici pozisyonda olmak aynı ağırlıkta sorumluluk içermiyor. Sizin raporunuzda önerdiğinizi memurlar yapar. Zor tarafı yapılacaklara karar verip raporda bu önermeleri sıralamak. Bir kere hem vicdanen hem de kanunen işinizi en iyi şekilde yapmak emek istiyor, kimse gerçekten çalışmış bir kişinin emekliliğini iptaline sebep olmak istemez ya da tersi çalışmadığı halde kamudan haksız kazanç elde etmesini. Mesleğin, işin niteligine göre özlük hakları ve çalışma şartları açısından daha iyisini hak ettiği bilinen bir şey. Hayırlısı olsun.
-
Tahmini kaçla kapatır arkadaşlar acaba bir de hemen açıklanır mı malum giren az bir de guy duy hmy kazananlar olunca
-
@muzgor bayikent 218 kisi icin ayarlama yapilmis masalarin hemen hemen yarisi bostu, diger yerlerde durum nedir
-
@varol ben de ziyalarla caddesinde girdim boşluk tam görmedim ama sayı az gibiydi
-
@muzgor ziyapaşa caddesi
-
@daronacemoglu mrblar öncelikle genel olarak hukuk harici kolay bir sınavdı bence. Orda da net sormamışlar zorlaştırmak için saçmalamışlar gibi geldi 1 1 yıldan kısa vadeli borçlanma hazine bonosu - 2 sıçrama hipotezi hangi ülke üzerinden örneklenmiş(İngiltere)- mahalli birlik kurulmasına onay veren cb- memur disiplin cezası aldıysa iptal davası 2 ay içinde açılır-kamuda engelli personel%4, yürütme kimden oluşur kar yedeği değildir ile ilgili bir soru vardı röfinansman açıklaması,
-
@muzgor ben 80 altı beklemiyorum sınav sonrası arkadaşlarla konuştuk yığılma bekliyorum inşallah hepimiz gireriz
-
@johansgk kaç gibi kapatır tahminen 90 üstü olur mu
-
@muzgor valla hocam gelir uzmanlığına giremeyen 1 çok kişi buradaydı o sınav gibiydi zorluk derecesi İzmir 90istanbul 89 kapamıştı umarım aynı senaryo olmaz., ne yazıkki bilgiyi sınamamış kurum.
-
@johansgk doğru olarak minimum 70 olur herakde o zaman
-
@johansgk hemen açıklanır mı sizce
-
Ben şahsen çok yüksek beklemiyorum . 150 den fazla sınava girmeyen kişi var bir çoğunun alan bildisi iyi olanlardi . Benimde iyi geçmedi büyük ihtimal kazanamam öyle hissediyorum. Özellikle bilinmeyen sorular var . Basit gibi duran hatalı çıkan sorular var . Guydan çıktığımız da hemen soruları toplamıştık herşey netti çünkü ama bunda öyle değil .
-
@semihylc kaç gibi kapatır sizce
-
@muzgor kurum kimin sınava girip girmeyeceğine bile sadece 7 gün kala açıkladı. Optik okuyucu olduğu için 1 haftada bekliyorum ben ama. Aynı zamanda kurum personeliyim haber alırsam yazarım size
-
@muzgor hocam bilmiyorum valla ne desem yalan olur ama bir guy olmaz çok belli . Orada 91 aldım bunda 75 alirmiyim bilmiyorum baya kötü geçti. Giren sayısı düşük diye düşer düşünüyorum. Bellide olmaz bakalım ya inş hızlı açıklanır .
-
@semihylc inşallah dediğiniz gibi olur. Enseyi karartmamak lazım nacizane 34 yaşında 2 çocukla hala mücadele ediyorum zerre kadar da pişman değilim devamm
-
@johansgk sizin şahsi düşünceniz nedir minimum kaç doğru ile kapatır
-
@johansgk bende 35 yas 2 cocuk ayni kaderi paylasiyoruz. Kurum personeliyim bende. Sinava girmeden bu sinavda derece yapacağımı falan düşünüyordum ama simdi 200e kalirmiyim bilemedim. Maliye ve hukuk cok celiskili idi.
-
@ayseymen sizce kaçla kapatır