Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
86.62378 ile kapatmış
-
50 kisilik alım icin bence ideal kapatmıs (tabi bu senenicin konusuyorum gecen senelere gore hala cok yuksek)
-
Çok kötü süreç yönetiminin ardından hayırlı olsun dostlar.
-
Şansa yaşıyoruz vallahi. 1.5 puanla kaçırdım çok şükür. Allah bu kurumla uğraşacaklara sabırlar ihsan eylesin. Duyurusunu açmak için bile efor sarfettim. Yazılıydı mülakattı açıklanmasıydı derken 7-8 ay geçer. Allah yardımcınız olsun.
-
Listeye ulaşabilen var mı?
-
bu neymiş mobilden liste açılmıyor ya
-
@duha Liste mi var? Duyuru gördüm sadece 28'inde sınav giriş belgelerinin alınabileceği yazıyor.
-
pc den baktım. liste yayımlamamışlar zaten. taban puan var sadece
-
Hayırlı olsun Dostlar, inşallah iyi bir sınav geçirip atanmanız nasip olur.
-
@memurolacamben millet başvurmamış ki .
-
@paretowilfredo bu durumda idari düzenlemeler rafa kalktı diyebilir miyiz üstat?
-
@duha taban puan kaç acaba? Yeni gördüm, ulaşamıyorum. İndiren biri varsa dosyayı foruma yükleyebilir mi?
-
Dosyayı indirdim, isim isim sayılmamış. Taban puan 86.62378 olarak yazılmış sadece.
-
Liste niye açıklanmaz acaba. En azından bilgilendirme ekranı olsaydı. Şimdi o açıklanan puandan küsüratlı olarak fazla puanımız varsa sınava gidiyoruz o halde.
-
Aradım , liste açıklanmayacak dediler . Acaba kaç dk bilgisi olan var mı 80 soruya
-
@karar 100 dk sınav. Arkadaşlar sınav giriş belgeleri e devletten açılıyor. Sgk kurum dısı sınav uygulamasinda
-
Sanırım okullarda girilmiyor sgk nın kendi binalarında gireceğiz
-
Sinava samsundan gidecek olan arkadaş varsa özelden yazabilir mi
-
-
@karar yemekhane mi