Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@billofrights Önce sınav sonuçları açıklanır. Kesin listeden sonra mülakat açıklanır. SGK alımları her zaman çok uzun sürer. En erken 4 veya 5 ayda tamamlanır süreç.
-
@paretowilfredo hocam bişey deseniz sınav kaç doğruyla kapatır acaba kafayı yemek üzereyim
-
@garipbankacı bugün açıklanacağını söylediler ama hala gelen bir ilan yok ne yazık ki!
-
Dostlar açıklandı .
-
72.5 ile kapattı. 208 kişi çağrıldı. Puan yazmıyor sıra yazıyor sadece.
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar.
Akşam mülakata ve sürece dair acıklamalar yapacagim. Herkese başarılar dilerim.
-
@onuktekin hocam liste bende açılmıyor
-
- sayfayı açabilen var mı
-
@anadolu-109 genel bir problem galiba.
-
@paretowilfredi hocam başarılı yazıyor ama sıralama 208in üstünde mülakata kalamadım demek mi
-
Liste duyurularda mi. Sadece tavan ve taban puanlar gösteren bi duyuru pdf si var. İsim listesi yok indirdigim pdf de
-
@varol hocam yazıda yazan adresten başarı durumunuzu görebilirsiniz. 2. sayfa evet açılmıyor
-
@kaldorhicks aa eyvallah hocam, gozler liste arayınca okumadim hocam hiç teşekkür ederim..
-
@varol ne demek hocam inşallah olumlu olur
-
@kaldorhicks arkadaşlar nasıl baktınız ben bakamıyorum
-
@sadeceeizel indirdigimiz duyurunun icinde bir internet adresi var oraya dikkat edin hocam.
-
@varol çok sağ olun benimki anca indi
-
Dostlar bilgilendirmeyi özellikle üç taşra mesleği ekseninde telegramda sesli olarak yapma kararı aldım kolaylık olması açısından.
Dileyen dostlarımız takip edebilirler. -
@paretowilfredo çok iyi oldu dostum teşekkürler. Bunu ara ara yapsak güzel olabilir.
-
@paretowilfredo sag ol üstat çok yararlı oldu bizler için