İlbank
-
@estergon-kalesi teşekkür ederim.
-
Biz buranın başvurusunda özgeçmiş yazmış mıydık arkadaşlar hatırlayamıyorum
-
Az önce aradım kurumu eğitim megitim olacak mi gibisinden iş tanımı ne vesaire yani ya telefonu açan arkadaş hayatından bikmis herhalde mıy mıy cevap verdi. Ne iş yapacaz diyorum her işi yaparsınız diyor. Eğitim olacak mi ya 2 3 gün takılırsınız gibi yuvarlak konuştu. Maaş diyorum kamuda ortalama memur üstünde diyor ben anlamadim arkadaşlar
-
@tomjoad, içinde söyledi: İlbank
Az önce aradım kurumu eğitim megitim olacak mi gibisinden iş tanımı ne vesaire yani ya telefonu açan arkadaş hayatından bikmis herhalde mıy mıy cevap verdi. Ne iş yapacaz diyorum her işi yaparsınız diyor. Eğitim olacak mi ya 2 3 gün takılırsınız gibi yuvarlak konuştu. Maaş diyorum kamuda ortalama memur üstünde diyor ben anlamadim arkadaşlar
Ne kadar arkadaslar bu ortalama memur maaşı
-
@tomjoad
belirttik hocam zaten, hemen önceki sayfalarda var. 7.5-8 arası maaş. temmuz zammıyla 8 i bulur. vergiyi de dağıtırsanız ayda ortalama 7.5 rahat geçer elinize.
çift maaş ve temettü payıyla 7.5-8 arası ediyor aylık. normal brüt ücret 5.5 civarı aylık. -
@tomjoad
işleri rahat ticari bankalardaki yoğunluklarla kıyaslanamaz. oralardaki gibi satış baskısı vb de olmaz. şuan çalışanlar çok memnun kurumdan.
her işi yaparsınız derken birçok departman var herhangi birinde çalışırsınız demek istemiştir. muhasebe olur, insan kaynakları olur vb.
çalıştığınız departmana göre illaki kısa bir eğitim olur . herkese ortak en azından kısa bir oryantasyon illaki yaparlar.
eğitim meselesi çok önemli değil bence. -
@duha
tabi ben genel müdürlük için konuştum departman olarak. bölge müdürlüklerinde daha sınırlı sayıda birim vardır. -
Merhabalar ben hukuk bölümü mezunuyum. Yönetim personeli için başvurdum ve sözlü mülakata girmeye hak kazandım. Bir hukuk mezunu o kadro içinde hangi işleri yapar ?
Mülakatta İİBF mezunlarına göre şansım ne olur(finans, maliye vb. konularda onlara göre bilgim çok daha kısıtlı) ve ne tarz sorular gelir ?
Cevaplayan, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. -
Kurumu aradım yönetim personeli için mesleki konular demişsiniz acaba hangi konu başlıkları var dedim bölümünüz neyse oradan gelir dedi bende yani iktisat muhasebe maliye karışık değil öyle mi dedim oda hayır hayır genişletelim tüm iibf dedi
-
@zuzu nasıl yani ben işletmeden gireceksem sadece işletme mi soracaklar
-
@zuzu
a grubu ve bölümünüzden sorumlusunuz demiş -
@duha bölüm puanıyla alım yapıyorlar bence herkesin kendi bölümünden gelebilir
-
Şimdi kurumla konuştum bende. Mülakata gitmeden önce herhangi bir belge falan götürmeyeceğiz. Görevli beyefendi sorulacak konular için şunu söyledi: "İİBF için ortak konulardan sorulacak. Ortak konulardan kasıt kamu yönetimi mezununa iktisat veya başka bölümün ince ayrıntılı sorusu sorulmayacak. İçiniz rahat olsun. Çok arayan var forumlara giriyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim."
-
Arkadaşlar kısa bir bilgi kurumun yaptığı en son alım aralıkta mülakat temmuzda açıklanmış bilginiz olsun.
-
@ilhannn00 bakın böyle muallak, hallederiz babuş dert etme kafasındaki kurumlarda torpil üstüne torpil döner
-
@tomjoad bu sefer o kadar uzun sürmeyebilir bence. Çünkü mülakatı çok çabuk yapıyorlar. Kurumda çok fazla yaşlı personel varmış. Bu alım da o yüzden yapılıyormuş
-
@happy-0 bende bunu yazdıktan sonra müfettişlik mevzusu gelince size hak verdim kurumun cidden ihtiyacı var belli ki. En son uzman yrd alımı 5 yıl önceymiş bu ihtiyaç işaret olabilir. Allah kpss sürecinde razı olsun sherlock holmes a döndük
-
@tomjoad arkadaşlar iyi akşamlar mülakat ortalama kaç dakika sürmektedir?
-
Hocam mülakatta nasıl bir ortam var giren arkadaşlar biraz bahsedebilir mi ?
-
Kimsede ses yok mülakata giren yok mu ? Yönetim personeli mülakatları nasıl gidiyor kaç dk. ne soruluyor ? Bilgi veren olursa seviniriz