İlbank
-
ortalama 8-9 dk herkesin. kolay kolay sarkmıyor. çok dakikler.
girince zarf seçtiriyorlar. içindeki kağıtta numara var onu görevlinin önündeki kağıda yazıp imzalıyorsunuz. üyeler sorularınızı o numaradan arkanızdaki yere yansıtıyor. bunlar nereye bakıyo demeyin sorulara bakıyorlar . önce kendinizi tanıtıyorsunuz sonra zarftaki sorulara geçiliyor.
zarfta 3 soru var.
ilk ikisi alan. her dersten gelebilir. hukuk ve muhasebe geldi bana.
diğer soru da genel kültür. çok geniş herşey sorulabilir. orası tamamen şans arkadaşlar.
üyeler gerçekten çok sıcakkanlı güleryüzlü insanlar. yardımcı da oluyorlar.
herkese başarılar. -
@duha
istediğiniz sorudan da başlayabiliyorsunuz. -
unuttum pardon. üyelerden biri bir tane de banka ile ilgili soru soruyor.
-
@duha hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. sorulan sorular detay mıydı sizce?
-
@leventdespoir
alan sorularım detay değildi. mülakata hak kazanan hemen herkes cevaplardı bence. en azından birşeyler söylerdi yarısını bilirdi yani.
genel kültür sorum şanslıyım açıkçası bildiğim yerden geldi. soruyu ilk gördüğümde hatırlayamadım başkan genel kültür sorusuna geçince zaten biraz düşünebilirsiniz diyor. o ara aklıma geldi şükür tüm soruları cevapladım.
dediğim gibi genel kültür sorusu şans. bilemeseniz de çok takmayın onu. -
@duha sağ olun hocam tekrardan. hakkımızda hayırlısı olsun
-
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü mülakata girdim. Mülâkat komisyonu gayet nahif hoş insanlar. Yönetim personeli alt kattaki mülakat salonunda mülakata giriyor. Komisyon 7 8 kişi. Sorular zarf çekme usulü ile oluyor. 1 soru genel kültür 2 soru ise alandan geliyor. Bölüm ayrımi sorular için geçerli değil. Hukukçu da kamucu da iktisat mezunu da aynı zarflardan çekiyor. Başarılar dilerim dostlarım
-
Çok teşekkürler sağolun hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Banka hakkında soru geliuor mu
-
@afasgafas Geliyor 1 tane
-
YDS istemeyen yerler kacla kapattı arkadaşlar 85 altına düşen var yer var mı
-
Mülakat binası halk ekmeğin karşısındaki sosyal tesisler değil mi ? Emin olalım
-
@ilhannn00 Evet gimatın karşısı
-
@aslanakbey-0 Teşekkürler
-
Duy,Guy kazanıp yönetim personeli için feragat edecek var mı?
-
Arkadaşlar komisyon soruyor başka mülakat kazandın mi veya işin varmı eğer listedekilerin varda bizim yoksa bu bizim için avantaj olabilir mi ? Birde ben 3 sorudan biri hakkında hiç bir bilgim yoktu bilmiyorum dedim büyük bir dezavantaj olur bu bizim için ?
-
Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair duyumu olanlar bizimle de paylaşırsa seviniriz.
-
@ilhannn00 1 - 1,5 ay dedi kurumda çalışan bir mühendis
-
Merhaba, mülakat sonuçlarının açıklanması konusunda yeni bir bilgi edinen oldu mu acaba?
-
Hocam çok mu yersiz olacak bilemedim ancak yönetim personeli ve mühendisler bile bu kadae yüksek alırken Müfettiş yardımcılığı ilanına da çıktı sınavını bile yaptı bu kurum. O zaman İller bankasının müfettiş yardımcılığı diğer merkezi uzmanlıklara gçre epey iyidir sanırım. Bir fikri olan var mıdır?