İlbank
-
@ınspector1
çift maaş olayı 2012 öncesinde girenler için geçerli diye biliyorum. yönetmelik değişikliği olmuş sonrasında. insan kaynaklarından mı öğrendiniz acaba? -
@hakimaki Ydsli olana başvurun bence. Çünkü hukuk ve maliye puan türlerinde yığılma var. Muhtemelen Ydssiz olan çok yüksek kapatacak
-
Avukatlar da p4 ile bizim kadroya başvurabiliyor. 90 üstü kapatırsa şaşırmamak lazım.
-
@duha ilandakı ıletısım bılgısınden ogrenebılırsınız, netleştirmediğim emin olmadıgım hıcbır bılgıyı paylaşmam, çift maaş baska yılda 16 maas baska , halen ılbank personelı yılda 16 maas almakta.
-
@ınspector1
3 ayda bir çift maaş alınca 16 maaş oluyor işte.
yalan bilgi demedik birşeyle itham etmedik hocam insan kaynaklarından mı aldınız diye normal bir soru sorduk. kimseye de dokunulmuyor -
@extraordinary, içinde söyledi: İlbank
@hakimaki asla yönlendirme yapmam istemiyorum baştan belirteyim hocam kendiniz değerlendirin ancak yds puanım böyle olsaydı sanırım ben bu şekilde başvururdum. Çünkü yds puanı olan çoğu kişi hmuyu kazandı. Hmuyların sözleşmeli kadro için orayı bırakacagini sanmiyorum. Baya bir kişi elendi önünüzden o bağlamda ancak kontenjan sayısı az olduğu için yine de bir risk var tabii. Iyi degerlendirmekte fayda var
Ben de öyle düşündüm hcm. Uluslararası ilişkiler bölümünün istenmemesi de bi yandan ilginç ama bi yandan da bizim için avantaj heralde. Kontenjan az denicez bakalım şansımızı. Sağolun cvp için
-
@duha Van 84 puan açılış yapıyım bari
-
EEM 89 puanla genel müdürlüğe başvurdum. 3 katı dediği için en fazla kontenjan olan yer daha mantıklı geldi. Gelme ihtimali çok zayıf ama bir umuttur yaşamak
-
Öncelikle DUY sonucunu bekleyeceğim. İnşallah Duy olumlu olursa başvuru yapmayacağım. Eğer olumsuz olursa 91.70 puanla başvuru yapacağım.
-
ben de duy bekliyorum 93 ile. olmazsa genel müdürlüğe başvururum sanırım.
-
Çalışma şartları, özlük hakları, yan haklar, statüsü yani yükselme şartları vb. İle ilgili detay bilgisi olan var mıdır? Ankaradan sonrasında bölge müdürlüklerine geçiş hakkı 6 yıl sonra mıdır? İlanda merkeze geçişi 6 yıl anladım ben de onun için soruyorum.Ve yaptığımız iş normal bankalardaki gibi stresli midir , hedef vb parametreler bulunmakta mıdır?
-
DUY temelinde beklediğim iki mülakat açıklanır ve inş olumlu olursa ben de başvurmayacağım kesinlikle. Diğer türlü memleketime en yakın İle başvuracağım.
-
İİBF yönetim personeline 92 puanla genel müdürlük için başvuracağım. İhtimal nedir hocalarım ne düşünüyorsunuz ?
-
Arkadaşlar ben bir üst kurulda çalışıyorum ama okadar darlandım ki mobbing'ten gece 9 10 larda çıkmalardan o yüzden baştan bunu ifade edeyim iç geçireniniz varsa geçirmesin. Başlık içerisinde maaşlarının gayet iyi olduğu yazıyor ve denildiği gibi B grubuna yakın bir kadroysa gece 9 10 lara kadar çalışılıcak bi kurum olduğunu da düşünmüyorum. Yalnızca şu sözleşmeli personellik işi kafa karıştırıcı tam olayı nedir bu konunun 657'den ne farkı var burada personel olmanın ? Bileniniz varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.
-
Diğer forumda mühendis maaşının 7700 olduğu yazılmış. Yönetim personeli o kadar almıyordur muhtemelen özellikle de uzman yardımcılığının altında b grubuna yakın bir kadroysa
-
@happy-0 Şuan bir üst kurul uzman yardımcısının maaşı işe başlangıcında 6960 lira. Buna kurumiçi bezdirmeleri dâhil edince bana her türlü daha cazip geliyor bu iş. Sözleşmeli personel olunmasının 657'li olmadan ne gibi bir farkı var ben o kısmı tam anlayamadım yalnız.
-
Arkadaşlar Çeko bölümü başvuru yapabiliyor mu?
-
Hem yds isteyeceksin hem uluslararası ilişkiler dairesine alacaksın ama uluslararası ilişkiler bölümünü almayacaksın. Hem dersleri geçmiş puanını almış hem de yds puanı alıp üstüne uluslararası ilişkiler mezunu olan birini bu ilanda neden düşünmezsin acaba?
-
arkadaslae ben basvurdum ekranda istenilen belgeleri jpg formatinda yukleyiniz diyor ama duzeltebilecgim ekran yok sorum olur mu acaba
-
@batıkbakkal hocam ben başvurmuycam ama amme hizmeti olarak söyleyeyim. Sözleşmeli personelin memur gibi güvencesi yok, hizmet akdi feshedilip gönderilebilir. (Bu da pratikte kolay kolay olmuyordur.) Bunun yanında avantajları var mesela burda çift maaştan bahsediliyor memurlar için böyle bir şey söz konusu olmaz.