İlbank
-
@muddei-hususi çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
@duha siz çift maaş olayı 2012 öncesı vardı dedınız, ben çift maaş yerıne mevcut uygulama 16 maaş dedim.. şimdi de çift maaşı kabul edıyorsunuz :))) neyse anlaşıldığına sevindim herkese iyi çalışmalar ,
-
Genel müdürlük ve Ankara bölge müdürlüğü arasında kaldım.26 ve 2 kişi kotaları ancak bölge müdürlüğünde mülakatta daha çok şansım olur gibi geliyor nedense
-
@spesifik puanınız kaç hocam
-
@adam-smith-0 93.8 ikisi de gelir diye düşünüyorum ancak hangisi daha avantajlı olur. Özel sektör banka tecrübem yok bölge müdürlüğünde şansım daha yüksek olur gibi
-
@spesifik kesinlikle bölge müdürlüğü hocam.
-
@spesifik yanlış yazdım genel müdürlük kesinlikle hocam o puana zaten gelir genel müdürlük
-
80 puanla şans var mıdır sizce
-
@adam-smith-0 meslek tanıtımı vs hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bölge müdürlüğü şartları daha mı iyi o yüzden mi böyle düşünüyorsunuz
-
@spesifik yanlış yazdım hocam genel müdürlük en iyisi çalışma şartları açısından
-
@ınspector1
arkadaşım guy grubunda bir ara tavsiye etmişlerdi papatya çayı iyi geliyormuş sinir stres durumlarına. deneyebilirsin.
yazdığım ileti aynen şu bak yukarda da duruyor
“çift maaş olayı 2012 öncesinde girenler için geçerli diye biliyorum. yönetmelik değişikliği olmuş sonrasında. insan kaynaklarından mı öğrendiniz acaba?”
başka bir platformda böyle bir bilgi gördüm öyle “biliyorum” diyorum. bilgiyi nerden aldınız diye insan gibi soruyorum. geçerli bir yerse baktığım yer yanlıştır diyebilmek için. saçma sapan triplere giriyorsun kendi kendine. suçlamışız gibi.
çift maaş başka 16 maaş başka demişsin. onun mantığını açıkladım. aynı şey. açıklamamı kabul olarak söylüyorsun. doğruysa kabul ederim değilse reddederim banane benim cebimden mi çıkıyor ben doğruyu anlamaya çalışıyorum
16 maaş başka nasıl verilecek bir açıklar mısın cehaletimden soruyorum. başka demişsin ya. çoğu bankada da uygulanır bu yöntem. 3 ayda bir çift maaş olarak.açıklama yapmak zorunda kaldığımız mevzulara bak. forumda kalite ciddi anlamda düşüyor son zamanlarda. düşüncelerim çok değişti. göreve başlayınca ben de bırakacağım çoğu arkadaş gibi forumu.
-
Öteki forumda soruşturdum 7.500 civarı deniyor yönetim personeli için bilginiz olsun dostlar. Benim şahsen öğrenebildiğim ticket vs yokmuş genel müdürlükte yemek çıkıyormuş. Bir de özel sağlık sigortası varmış ona da bu sene geçilmiş
-
@tomjoad
teşekkürler hocam. maşallah uzmanlar kaç alıyor acaba inşallah yakında biraz da uzman alalım derler
benim de aklımda genel müdürlük var ama kaçla kapatır hiçbir tahmin yapamıyorum. -
@duha valla hocam maaşı intenette soruşturarak buldum. Ama yemek olayini ve sigorta işini linkendin den personele sordum. Maaşı söylemedi sadece ben bekarım yetiyor bana dedi. Fikir verir mi bilmiyorum ben istanbulda yaşıyorum hala kafamda soru işaretleri var açıkçası. Umarım sizlere yardımcı olur. Ama uzmanlık sınavları kazık diye duydum maaşları daha iyiymiş. Bir de dikkatimi çekti kurum mühendislikler acısından daha avantajlı gibi
-
Bir de ilk sayfalarda staj yaptığını söyleyen bir arkadaş vardı muhtemelen o daha iyi bilgi verir bizlere derli toplu.
-
Arkadaşlar öğrendiklerimi size yazıyorum bu ilan teknik uzman vs olarak gelmemiş yani tez yazmak uzman olmak gibi bir durum yok brüt 8600 maaşınız olacakmış. 3 ayda bir ikramiye varmış brüt değere dahilmiş. 3 ayda bir ikramiye dahil net 8000. Yemekhane var servis var. Kurumda herkes sözleşmeli genel müdür bile o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yeşil pasaport yokmuş ilgililere duyurulur Yılda bir temettü varmış bir de yatırılıp yatırılmayacağına her yıl karar veriyorlarmış.
-
@freetime heh iyi insan lafının üstüne derlermiş ya. Hoşgeldin hocam bu ikramiye brüt seklinde değil mi yani 3 ayda bir çift maaş seklinde mi ?
-
@tomjoad Geldim hocam 3 ayda bir çift maaş her şey dahil aylık 8000 e geliyormuş maaşlar.
-
@freetime eyvallah hocam kan gövdeyi götürdü burda :)) yüksek puanı olan arkadaş şimdiden mülakata çalışsın dostlar
-
@freetime Hocam çalışma şartları, yoğunluk , bölge müdürlüklerine geçişler gibi bilgiler edinebildiniz mi acaba