İlbank
-
@duha bilim adamlarının hafızaya iyi geldiği bir sebze önerisi var : BALIK ve HAVUÇ. birisi hafıza için birisi görme yetisi için. öncelikle yazdıgın mesaj şu: " çift maaş olayı 2012 öncesinde girenler için geçerli diye biliyorum. yönetmelik değişikliği olmuş sonrasında. insan kaynaklarından mı öğrendiniz acaba?""" buradan çift maaş olmadıgını ön kabulla konuşmuşssun , sonrasında benım verdıgım cevap üzerine ; " 3 ayda bir çift maaş alınca 16 maaş oluyor işte." demişsin. burada da önce dediğini inkar ve sonrasında benım dedıgımı kabul etmıssın. ya dogrusunu öğren yaz yada bılmıyor isen doğrusu söylendiğinde edebinle sus yada kabul et. kalite senın gıbı bır cumle oncesınde dediğini bir cümle sonrasında inkar edenlemi yükseliyor.. sinir stresli gördüm seni bir an önce atanırsın ve rahatlarsın umarım , yoksa maazallah etrafına zarar verici bir potansiyelde gördüm seni :):) son cevaptır bu konuyla ılgılı. forumun amacının dışına ısrarla çıkma arzu ve ıstegınde oldugun ıcın uzun uzun ve SON kez anlattım. umarım okuyup anlayabılırsın .. ha balık mevsımı geçti havuca devam
-
@duha sisteme girdiniz mi hocam sistem direkt atıyor zaten öyle bir durum yok gibi sanki
-
@ınspector1
bu tavırlar büyük harfler felan birilerini hatırlatıyor ama neyse anlaşıldı mevzu.. -
@samettin
yok hocam girmedim daha duy un sonucuna göre bir yol belirlemeyi düşünüyorum şimdilik.
sistemde dediğiniz gibi tek bir yere atıyordur ama acaba başvuru bittikten sonra tekrar girerek başvuru yapılabiliyor mu sıfırdan ona bakabilirseniz sevinirim. -
@duha hocam peki yönetici kadrosu yazıyor bu uzman yardımcılığına eş değer mi
-
Bu kadroyu merkez uzmanlığıyla karşılaştırmak çok mu yersiz olur, özlük olarak iyi duruyor ama . Kazanıldığında merkez uzmanlığı tercih edilir mi tekrar . Ne düşünürsünüz
-
90,6 puanla gelme ihtimali düşük görmek, nereyi yazacağını bilememek işsizliğin ulaştığı zirve
-
@kronikguy gelmeme ihtimali çok zor, bursa vs gelmez genel müdürlük gelir orası şansınıza artık
-
Sözleşmeli bir iş. Altı yıl gidilen yerde kalma şartı var. Yaşadığımız yeri ya da memleketi yazmak avantaj olabilir. Kalıcılık sorgulanacaktır çünkü. Maaşı taşradan uzmanı gibi galiba. KOSGEB gibi olur bence. KOSGEB uzm yard bundan daha iyi imkanlara sahipken 86 puanı gördü. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@çalışkanşirin hocam gelmeme ihtimali zor demişsiniz ama keşke öyle olsa. Ben de 91 puanla olur mu bilmiyorum. Daha yüksek puanlı bir sürü arkadaş var. Süreç çok uzun olduğundan her yere aynı yüksek puanlılar başvuruyor. Sadece iibf olsa bile yüksek kapatacaktı bide hukukçulara ayriyeten avukat kadrosu açılmasına rağmen yönetim personeline de başvurma hakkı verilmiş. Onların puan türünde çok yığılma var
-
@happy-0 hocam ben bir tık daha iyimserim, dilek benim ki tabi. Hali hazırda belirtilen spesifik puan türlerini alan arkadaşların gittiğini düşünüyorum. Ben takip ediyorum açıkçası yeterli bilgiyi almadan başvurup hakka girmek istemiyorum. Gerçi bu iyi niyet 85 e düşer şeklinde değil ancak 89-91 arası olur şeklinde. Insanların sözleşme vurgusu müthiş canını sıkıyor benimde hali hazırda şüphem istanbuldan ankaraya temelli taşınma konusunda...
-
@samettin
anladığım kadarıyla değil hocam. yukarıda da söylendiği gibi sanırım uzm yrd nın bir tık altı gibi duruyor. ama maaşa haklara bakınca 657 ye tabi merkez uzmanlardan çok da aşağı kalır yanı yok gibi.
ticari bankalarda satış hedef baskısı vb oluyor ama sanmıyorum burada öyle bir iş yükü olacağını. stres olacağını.
sözleşmeli olma kısmı belki kafa karıştırabilir. onda da çok bir dezavantaj yok gibi. tüm bankalar sözleşmeli alıyor elemanlarını. öyle kafasına göre işten çıkarma felan da yok. -
Hukukçu arkadaşlar p4 puanlarını ve branş sıralamalarını yazarlarsa nasıl bir yığılma olduğu hakkında fikir edinebiliriz
-
Guy olanlarda 5 yıl yer degistitemiyor ama çoğu guy başka kadrolara basvuruyor.Zaten anlamış değilim kpss A puan türüyle alım yapan bir yer uzman yardımcısı bile degilse bu kadroda kalmayacak.Yani yine kadrolar yanacak.Allah aşkına zaten p14u yuksek biriinj p48ide yuksek değil midir?Bir ilan gelecek ve yine başvurusunu yapacak.Baska kurumlara geçiş için bir engel yok diye okudum.Genel müdürlüğe geçiş yok.
-
oyle kotu bir zmnda geldi ki ne guy ne duy sureci bitti keske daha sonra gelseydi de ayni kisiler bavurmasaydi. muhtemelen 90 lar havada ucusacak
-
@rabia89 yds olan kısımda da mı 90lar olur?
-
O o kadar olmaz bence. Kesinlikle düşer. Hmuy dan yds olan 380 kişi atandı
-
Yds li kısım hangisi yanlış bir tercih mi yaptım bilmiyorum yönetici kadrosu için tercih yaptım sadece onu hatırlıyorum
-
@samettin UA daire başkanlığı kısmı (yds istenilen)
-
Arkadaşlar günaydın
Baska bir yerde kurumun olası bir özelleştirme, kapanma durumunda personelinin akıbetinin belirsiz olacağı, bu sebeple çok güven vermediği tartışılmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla personel içinde de bu kapanma muhabbetleri geçmiş. Ben ziraat bankası gibi düşünüyorum ancak belediyeye finanse eden versiyonu ama yine de kafa karıştırıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim