İlbank
-
@thecoronell yanlış görmüşüm hocam ben yönetim kadrosuna dahil sandım yds istenilen yeri
-
@gpale çok başvuru yapan olur mu acaba benim kpss puanı düşük 79
-
@thecoronell bilemeyiz hocam ancak şahsi düşünceme göre hmuy kazananlar bu iş sözleşmeli olduğu için ankara olsa dahi başvurmazlar fakat yds olmadığı için çoğu insan öylesine de olsa muhakkak başvuracaktır.
-
@gpale arkadaş Uluslar daire başkanlığını kastetmiş sanırım, onda yds barajı var. Diğer türlü 26 kişilik kadro 85 altını bile görmez tahminimce.
-
@EsTerGon-Kalesi 26 kişilik kadro yanında 2 kişilik Ankara bölge müdürlüğünde sürpriz olur mu?
-
Ankara duy 76 kişiyi çağırmıştı 89 ile kapatmıştı.P48 puani 89 olanin p19u yüksektir sanırsam diğer Ankara 6 kisi çağıracak tahmin için yorum yapabilir misniz?
-
@zenginmemur Ankara nın cazibeliği ortada lakin 2 kisilik bölge müdürlüğü alımı ne olur, kaç puanla kapatır bir tahminim yok.
-
@zenginmemur Ankara için en düşük kapatacak olan alım 6 kişilik Ua daire başkanlığı alımı görünüyor, yds 80 barajından dolayı. Tabi tahmin sonuçta.
-
@estergon-kalesi tamam yds olduğu için acaba en düşük kaç puanı görür diyorum. diğerini illaki yüksek kapatacak.
-
Bu başvuru Kosgeb alımı gibi mi veya tercih yaparken onu baz alabilir miyiz
-
Arkadaşlar Bugün bir arkadaş genel müdürlükte çalışanlar için tayin de belirli bir yıl bekleme süresi olmadığını genel müdürlüğü arayarak teyit etmiş bilginiz olsun
-
Arkadaşlar, siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olarak direkt kamu yönetimi alanından başvurabiliyor muyuz? bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Kolay gelsin
-
burası mı daha iyidir yoksa botaş mı
-
@gpale BOTAŞ maddi açıdan daha iyi. Bayağı iyi. Kıyaslamaya yer yok öyle iyi İş bakımından bir şey diyemiyorum.
-
Sbky ilk gün başvuramıyordu ama sonradan düzeltildiğini söyledi arkadaşlar. Siz başvurmayı deneyin olacaktır muhtemelen
-
Arkadaşlar, Genel Müdürlük dışında Bölge Müdürlüklerine başvuru yapacak kişilerin ikamet ettiği bölge müdürlüklerine ya da ikamet ettiği ilin yakınındaki bölge müdürlüklerine başvurması kısacası yörenin insanı olması mülakat aşamasında avantaj sağlıyormuş.Nedeni tayin talebinin çok olması sebebiyle bölge müdürlükleri ellerinde personel tutmakta zorlanıyormuş.Bölge Müdürlüklerine atanan personelin 6 yıl tayin isteyememesi bu durumun sonucudur.
-
@onuktekin hocam botaş sandığımız kadar çok vermiyor sanırım sadece çok spekülasyon olduğu için insanlar yüksek sanıyor yoksa ek ödemesiz belki A uzman yardımcısından daha az alıyorlardır.
-
@onuraltan bakalım mülakata kalacaklar arasında o ilden olacak mı o da var olursa avantaj sağlar baya:)
-
arkadaşlar çeko mezunları başvuru yapabiliyor mu bilgisi olan var mı?
-
Çeko puan türü yok ilanda