İlbank
-
@freetime he eğitimi unuttuk üstad eğitim süreci vesaire olacak mi
-
@talisca06 Hocam 6 sene geçiş yok yazıyor yoğunluk dairelere göre değişiyormuş
-
@tomjoad Oryantasyon olabilirmiş. Eğitim son 3 senedir hiç olmamış daireye göre değişiyormuş.
-
@freetime valla hocam eyvallah bunu direk sana sorayim sen staj yapmissin kurum kültürü çalışanlar nasıl bir ağırlığı var mı yoksa sağdan soldan doldurma personel mi
-
hocam stajlar kısa süreli oluyor biliyorsunuz sağdan soldan toplama insanlara denk gelmedim geneli bilindik üniversitelerden mezun olanlardı. Çok fazla iş yoğunluğu yoktu ben oradayken. Genel olarak memnun kalmıştım. Genel müdürlük binası güzeldi. Çalışan profili iyiydi diyebilirim.
-
arkadaşlar benim bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi ben direkt başvurabiliyor muyum? kafam karıştı çünkü ilanda sadece kamu yönetimi yazıyor..teşekkür ederim
-
@freetime
Teşekkürler hocam. Maşallah 7.5 dan 8 e çıktı maaş Şartlar da gayet güzel görünüyor. Yüksek kapatır gibi bakalım ne olacak. -
Hocam teknik uzmanın söylediğini yazdım yanlış bilgi olacağını sanmıyorum. Başvuracak herkese başarılar.
-
@freetime hocam anlamadım galiba bana yazmadınız..ben başvurabilir miyim?
-
@burcuy hocam yanlış kişiyi alıntılamışım sizin konunuzu bilmiyorum ilandaki iletişim numarasını aramanız en sağlıklısı olur.
-
Yine tek il ve yine duy gibi dışarıda kalmak istemiyorum stres yapıcaz yine :))
-
Dostlar askerliğini yapmamış olupta başvuracak var mı acaba ya da daha önceden başvurmuş olan var mı askerlik bi problem olur mu tam anlayamadım
-
Arkadaslar p14 puanım 90 yada 91 küsür sıralamam 105 şansım var mı yoksa düşük mü gelme olasılığı
-
Ekonometri bölümü denklik alıp başvuru yapabilir mi
-
Bu ilanı yeni gördüm ydsli ilan diye es geçiyordum.İibfliler olarak genel müdürlük kacla kapatir?26 kisi 78 ksii mulakata kalacak ancak kaçı iktisat kaçı maliye nasil belirlenecek.O zaman yüksek mi kapatir?
-
Hangi branştan kaç kişi kalacak mülakata diye bir şey yok, genel başvuranlardan 78 kişi mülakata kalacak. Her branştan şu kadar kontenjan diye bir ibare de yok zaten ilanda.
-
@estergon-kalesi En yüksek puandan başlanarak liste oluşturulacak.
-
@estergon-kalesi bölüm ayırmalari sacma olmuş ama bakalım niye sonucta hukuk mezunları p4 puan türünden derece yapiyor.
-
@zenginmemur ben de sağlıklı bulmuyorum, bakalım artık hayırlısı.
-
ilanda anlayamadığım şöyle bir durum var. hizmet yerlerinden sadece birine başvurulabilir diyor ancak farklı unvanlar için birden fazla başvuru olabilir mi göremedim. yani kişi genel müdürlüğe hem avukatlık hem de yönetim personeli olarak p4 den başvurabilir gibi görünüyor. hizmet yeri tek. unvan için bir ibare yok. öyle olsaydı hukuk mezunları avukatlık için başvurur derdim genel olarak. bu haliyle haksızlık olacak gibi.
puanlar doğrudan bölüm bazlı belirtilmesine rağmen alımın dairelere ayrım yapmadan genel havuzdan yapılması da işi bozuyor. bölüm bazlı puanlar belirlendiğine göre alımda da bölümler için kontenjan belirlenseydi keşke.
ilana bu haliyle öngörüde bulunmak çok zor. özellikle puan tahmini konusunda.