TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4077811
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Buhara
      Buhara @eleionomae Son düzenleyen:

@eleionomae Hak aramayı neden sahte hesapla yapıyorsunuz ki?

Başaracağız!

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • H
        hukukcusmith Son düzenleyen:

Dernegin gonderisinin altina yazilanlari disaridan yabanci birisi okusa acir bir aciklama yapma gereği duyar gercekten bu kadar olmaz yani.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sgkdenetmeniniz @symaslan Son düzenleyen:

@symaslan Denetmenlerın özlük haklarını koruyamayan bir dernek adayların hakkı hakkında nasıl baskın cıkacak surec icin talepte bulunacak derneğin tamamen bürokratik ve pek te ise yaramayan bir oluşum olduğunu denetmen arkadaşlarımdan biliyorum bir kaşık bal çalıyorlar şunu yapıcaz bunu talep edicez sonuç sonuç belli bürokratlarla tokalasmaktan başka bir gelişme yok .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sgkdenetmeniniz @hukukcusmith Son düzenleyen:

@hukukcusmith yazmayın kardeşim illaki birine yazacaksanız gidin bakanlıktan yetkili kişileri yazın teftiş kurulu başkanına da birşey yazmanın anlamı yok zaten top bakanlıktan çıksa 2 güne bizim sonucları çozerler sgk sözde ilgili özde bağlı bir kuruluş olduğu için bakanlıktan ayrı gvs yapılamıyor ve csgb malesef kurum içi her alımda böyle gvs ile ilgilenen birim tamamen ağır vasıta.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • E
              eleionomae @Buhara Son düzenleyen:

@buhara Bu kişinin tercihi. Kendi hesabından atmak istemiyorsa 2. Bir hesap açmanın zor olmadıgından bahsediyorum. Ayrıca takılmamız gereken konu bu değil bence

• H
                halilhy Son düzenleyen:

Sinan Uzunpınar dm den yazmış :” Başkana talebinizi ilettik ne yazıkki tarih konusunda herhangi bir tasarrufumuz olamıyor. Yakında bir açıklama yapılmasını umuyoruz.” Aynen böyle demiş.

D S staticman Kai Hitwatari 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • H
                  hukukcusmith @sgkdenetmeniniz Son düzenleyen:

@sgkdenetmeniniz kardes o zaman dernek gelin güvey olmasin kenndi kendisine ayrica csgb demek sgk demek bagli kurulus olabilir ama bakanligin herseyi bu kurulus bakanla baskan keza hergun ayni ortamda ayri dunyalarda degiller.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • K
                    krtalprn Son düzenleyen:

Ben şimdi bunu anlayamadım bu gvs bitti mi bitmedi mi bitti ise sadece imza için bekletiliyor

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • D
                      Drago @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy aynı mesajı bana da atmış yalnız birşey dikkatimi çekti açıklanmasını dememiş açıklama yapılmasını demiş

• L
                        luthor @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn Hala muamma hocam.Netlik yok.Gvs yapılıyor mu o bile kesin değil.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • S
                          sgkdenetmeniniz @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy 1 kaşık bal çalmış işte yine başkan çünkü elinden hiç birşey gelmez.

• M
                            mk5561 Son düzenleyen:

Birlik olup Bakanlığı arasak mi kurumu arayacagimiza?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • H
                              halilhy Son düzenleyen:

Evet açıklanacak değil de konu hakkında bir açıklama yapılacak demiş yanı Benim anladığım Şafak karanlık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • S
                                sgkdenetmeniniz @hukukcusmith Son düzenleyen:

@hukukcusmith kardesım bende her protokolde yan yana olduklarını biliyorum lakin sıkıntı tamamen bakanlığın hantallığı bakan birseyleri üstten diretmedikçe biz değil 137 üstüne bir 50 gün daha çok rahat bekleriz bir etkinlik yapılacaksa bırakın derneği sgk yi etiketlemeyi veya bürokratlarını bakanlıkta ilgili birim kimse ona odaklanin

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  krtalprn @luthor Son düzenleyen:

@luthor Allah sonumuzu hayır etsin her şerde bir hayır vardır ne diyim artık hocam

• Inflexible
                                    Inflexible Son düzenleyen:

8 Ocak tarihinde dernek yönetimi Sgk İkd Başkanıyla görüşmüş.Açıklamada 9.promosyon ''sonuçlarının yakında açıklanacağı'' var.Tarih 19 Şubat olmuş yakında açıklama yapılması umuluyor.Bunların yakın kelimesinden ne anladığını anlayamadım ki.

• H
                                      hukukcusmith @sgkdenetmeniniz Son düzenleyen:

@sgkdenetmeniniz kardess twitle bu is olmaz bende o kanaatteym ama twit tepki gostermek icin guzel belki kafalarini yastiga koydumu gece kulaklari cinlar yoksa kimseden medet umdugumuz yok zaten.

• Buhara
                                        Buhara Son düzenleyen:

Yakın zamanda açıklanacak olsaydı bugün bisiler çıkardı. Mart'ta açıklanır inşallah. Miğdemiz bulandi artik😞

Başaracağız!

• staticman
                                          staticman @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy Aynı mesaj banalı geldi nedemek bu şimdi..😞

...çünkü inceldiği yerden kopuyordu hayat,
                                          Ve geride bize ait hiçbir şey bırakmıyordu!

• Kai Hitwatari
                                            Kai Hitwatari @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy aynı mesajı bana da atmış. Tamam derneğin süreçle alakası olmayabilir fakat sgk'nın bakanlığın yaptığı bu zulümden dernek de negatif etkileniyor. Derneği savunaca değilim artık. Kimseda sabır diye bir şey kalmadı.

Gün vermek bizim tasarrufumuzda değil demiş kaldı ki açıklanacağı günü sgk biliyor mu bakalım.
                                            Dernek burda sadece bir whatsap bir messenger ne bileyim bir dm fonksiyonundan farkı yok. Ben ne anladım o işten. Bizi bilgilendirmeyecek de guy'ları mı bilgilendirecek? Bilgi alıyorlar kendilerine saklıyorlar. Üyelerini, mesleği gözetip kollamak senin asli görevin olabilir fakat dernekler kişi topluluğudur, 9. Promosyondan pek üye toplayacaklarını sanmıyorum. Artık derneğe de bilendim.

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 515
                                            • 516
                                            • 517
                                            • 518
                                            • 519
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 517 / 1054
                                            • İlk ileti