9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Özel kalem müdürü olmaz mı ki ? Ztarikdaroglu
-
Onun bi gonderisinin altına çok yazılmamış 4-5 tane tweet var gonderisinin altında dikkat cekebilir
-
@halilhy en mantıklısı Arzu Erdem i markaja almak mecliste filan iibf lilerin hakkını savunuyor o belki gündeme getirebilir mecliste yada başka bi platformda geçen Maliye Bakanına alımlarla ilgili soru sormuştu
-
Memurların tweetini cumhurbaşkanını etiketleyerek paylaşabiliriz.Bugüne kadar denemediğim kurum veya bakanlık bürokratı kalmadı.Birde en tepeye sesimizi duyurmaya çalışalım bence.
-
@kardinalist Zafer Tarıkdaroğluna twitt atıyoruz ama adam profilinden bakanın özel kalemi olduğunu bile kaldırmış o yüzden maalesef ben pek ümitli değilim o konuda.
-
@luthor ben cb bb ve bb yardımcılarını çok kez etiketledim işe yaramadı en son geçen gün tek tek akp milletvekillerinin twitterlarını çıkardım onların listesinden de diğer vekilleri buldum epey bir vekili etiketleyerek yine yazdım tek biri bile kâle alıp birşey yazmadı veya rt yapmadı çöldeki bir toz zerreciği değiliz kimse için :))) skldım artık akışına bırakmaya karar verdim sinir mideme ve başıma vurmaya başladı psikolojim zaten bozuldu fiziki sistemim de bozulmadan bu mülakatı unutup bir an önce ders çalışma ve kpss'ye hazırlanma rutinine dönsem iyi olacak :))
-
@eşref-i-mahlukat zaten kimse takmıyor bizi haklı olabilirsiniz
-
Ben bir kaç kez TBMM Başkanı ve önemli bazı Komisyon başkanlarını etiketleyerek dikkat çekmeye çalıştım. Ama, onların gündemi bizi dikkate alacak gibi değil maalesef.
-
Memurlar. net de 3. kez haberi yapılan bir sonucun bu kadar uzun süre açıklanmaması normal değil bence. Ben kendim sınava girmedim ama bu iş gerçekten dikkat çekici yani.
-
@taso malumları bu kadar gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar seveninden çok sevmeyeni var oranın.
-
@lucass akşam 7 de arzu Erdem’e yüklenelim mi o halde Twitter üzerinden ne dersiniz çalışma bakanına veya ilgililere Meclis’te bi soru sormasını sağlayalım
-
Fake hesaplarla tweet atmaktansa bimer gibi yollardan bilgi almaya calismak daha mantikli geliyo bana. Mimlenmek falan diyosunuz ben bunu goze alarak basvurumu yaptim ve basvuru da bakanliga iletildi. Sayi cok olsa daha guzel olur ama gene de herkesin kendi karari bisey diyemem
-
@ygndz ben de yazmıştım bimerden cevap olarak ''bilgi edinme kapsamında değildir.'' şeklinde cevap geldi..Herkes kendince haklı
-
Bence bir şekilde cumhurbaşkanının haberi olmadığı sürece bu işe ağırlığını koyacak kimse yok malesef. Bakan hanım cumhurbaşkanı tweet atsada rt lesem diye bekliyor gün boyu galiba. Tabi bu arada şehir dışı veya ülke dışına ziyaretlerde bulunuyor.
-
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki cumhurbaşkanı ne diyor bu gençler diye sesli bir şekilde düşünse gvs falan hepsi hikaye olur. Aynı gün açıklarlar sonucu. Diğer çabalar artık beyhude geliyor bana.
-
Ben bimer veya cimerin bu işte twitterdan daha faydalı olacağını düşünmüyorum.Bimer veya cimerden istenilen bilgi kuruma iletilip kurumdaki ilgili personel tarafından cevaplanıyor.Belkide üst kademe yöneticilerin haberi dahi olmuyor veya bir kere onlara sorulduğunda gelen tüm taleplere aynı mesajı yollayın diyorlar.Ancak sosyal medya hesaplarını geneli kendileri kullanıyor.(Belki bakan hanım bu konuda yardım alıyordur)En azından sosyal medyadan sürekli yazıldığında bir kitlenin beklediğini anlıyorlar.Benim düşüncem bu yönde, eğer yanlışsam düzeltin.
-
@luthor hocam bekleyen kitleyi görmemek için kör olmak lazım. O kitle önemsenmiyorsa istedikleri kadar tweet atsın yine arka plana atılır. Günlerdir tweet atıyoruz önemseyen yok. Tweet atmayalım demiyorum, bizi bu noktaya getiren üç beş tweet atmak. Üç beş tweetle olmuyor. Artık tt'ye girmedikten sonra bunun bir faydasının olacağını sanmıyorum. Kaldı ki bir avuç insanla tt'ye de giremeyiz.
-
@luthor katiliyorum ve bir sey daha ekleyeyim twit satin alma mevzusunu da düşürmek lazim gundeme girebiliriz böyle 200 300 tl civari deniyordu sponsorlar dersaneler bu konuda destek olur baglanti kurulsa bu gündeme girsek cok daha onemli sonuclar alinabilir
-
@kai-hitwatari Orası öyle hocam.Twitter %100 etkili olacak demiyorum zaten etkili olsaydı 140 günde alabildiğimiz tek cevap “biraz daha bekleyin” olmazdı.Ancak bana göre bimer,cimer daha da etkisiz olur.Ayrıca 1600 kişilik bir grubun bimer,cimer üzerinden ses getirebilecek kadar organize olması bence imkansız.Twitter kadar serbest bir mecrada bile tweet atan 50 kişi yokken bimer,cimer üzerinden mesaj atacak kaç kişi çıkar çok merak ediyorum.Kaldıki atan 5-10 kişiyede verilecek cevap “duyuruları takip edin”den öteye geçmez.
-
Etkinlikler iyi güzel baya da katıldım fakat şahsen sinirlerim bozuldu süreçten tiksinme oldu yılmadan devam eden arkadaşlara helal olsun.