9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hem sans eseri hemde yüzumu kizartip sordum demis biraz garip değil mi coğu kisinin ilce emnkyette akrabasi tanidigi olabilir bu bilgi devlet sirri degil cogu yerde de soyluyorlar hakkinda gvs dosyasi olup olmadigini.
-
@hukukcusmith Orasını bilmem hocam.Zaten yapılıyor diye ısrar etmiyorum yanlış anlama.Sürece dair en ufak bir bilgim dahi yok.Sadece forumda böyle bir şey yazılmıştı onu söyledim.Şu saatten sonra kurumun ne yaptığı pek umrumda değil zaten:)
-
@luthor aynen kardesim amac tartismak degil zaten de boyle birsey yapilsa bir kisinin degil daha fazla kisinin haberi olurdu bende bunu demek istedim
-
@hukukcusmith Haklısın hocam bende aynı fikirdeyim fiziki bir soruşturma olsa mutlaka duyulurdu.
-
@hukukcusmith sorduğum şey benim soruşturmam değildi güvenlik soruşturmalarının nasıl yapıldığıydı. Hakkımda yazının istendiğini ve yazıldığını daha önce rastlantı sonucu öğrendim
-
Yazı istenmiş hakkımda ve Kasım ayında yazı yazılmış bunda yanlış anlaşılma vs yok sgk da tek beklediğim mülakat
-
Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti,
Sen gelmez oldun.
Taslarami döndü Kalbin,gelmedin.
Aylar geldi gecti sen gelmez oldun.
Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sonucum,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun.
-
Sgk sayesinde kafalar pırıl pırıl :))) gel de ders çalış :)))
-
Whatsapp grubumuz 9 kişi olduu, tüm arkadaşları bekleriz
-
@senozli5334 grubun katilim baglanti adresini buraya yazarsaniz daha kolay erisim olur hocam
-
ne ses var ne seda
-
18 Eylül-06 Ekim 2017 tarihleri arasında yapilan SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 139gündür (4 Ay 16 Gün) açıklanmamaktadır. 1600 aday mulakat sonucunu beklemektedir. Bu konuyu tekrardan haberlestirmenizi rica ediyoruz
-
@halilhy Memurlar nete ortak bi Metin olarak yazalım arkadaşlar
-
arkadaşlar bırçok arkadasın da dedıgı gıbı çok yıprandık.5 ayı doldurmak üzereyiz başkan 8 .promosyonun acıklamasından once sabredın çalışıyoruz açıklayacagız dedı zaman aradan yaklaşık 45 gün gecmısti.bu yuzden ben martın başında acıklanacagını falan dusunmuyorum.boşuna vakıt harcamayalım alana kasalım başka sınavlara calısmakta fayda var buraya bel baglamanın bı faydası yok canları ne zaman ısterlerse o zaman acıklarlar.bu martın sonunu da bulabılır.
-
@halilhy katılıyorum
-
@halilhy ben pazar günü haber yazdım memurlara ama yayımlanmadı
-
Duyum muyum yok değil mi hiç?
-
Son kez memurlara yüklenelim belliki bürokratlardan bi cevap alamıycaz ama baskı konusunda memurlar net etkin dikkate alınıyor
-
@drago toplu bir şekilde yazarsak belki dikkate alır hocam
-
Memurlara yazalim katiliyorum