9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Çsgb taze tweet var , hemen onun altına devam arkadaslar
-
Numaram arkadaşlar, mesaj atın , grubu kuralım.
-
@senozli5334 wp’den daha rahat organize olunur. 7/24 buraya bakamıyoruz.
-
Bursa, Ankara, İstanbul 3il de guy kazanıp sgk da adı olan 200 kişi var.tek tek baktım.
İstanbul ilk 400 için.diğerlerine sıkıldım bakmadım.
Yani guy kazanıp sgk da adı olan yaklaşık 350 kişi var. Tahmini.
Mülakata gelmeyenler 150 kişi civarında
Kaymakamlık Vs kazanan 153 kişi
Geçen alımda yedek olup atanan 13 kişi civarı.
Ayrıca daha önceden guy olup sgk ya geçmek isteyen arkadaşlar olacaktır. Yaklaşık 50.
Bunlardan mükerrer muhakkak vardır.
Ancak, açıklanmasını issiz olarak bekleyen 300 kişi bile olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü mülakat esnasında ptt kazanan ve danıştay kararı bekleyen arkadaşlar.. Gümrükçü arkadaşlar vardı.
İşi olmayanlara öncelik verilmesi dileğiyle... -
@qesnay ya ağzından bal damlıyor ben o 300 ün içindeyim hiç işim hiç olmadı olur gibi bile olmadı benim de var tanıdığım o saydığın iller harici guy olup SGK bekleyen
-
Arkadaşlar gvs devam ediyor deniliyor ama gvs ve arşiv araştırması formu doldurulmadan emniyet güçleri tarafından bir gvs yapılması mümkün değil diye biliyorum,kaldı ki zaten kimsemin evine komşusuna muhtarına polis geldiğinide duymadık.
-
@conmaynard nası bişe bu gvs formu biz izin vermeden araştıramıyolarmı sanki
-
@conmaynard Forumdan bir arkadaş şans eseri emniyetten gvs yapıldığına dair bir bilgi aldığını söylemişti.Hatta sgkdan başka bir kurumda beklemiyorum demişti.
-
@conmaynard bu her kurumun kendince yaptigi sorusturma , gvs mülakat sonrasi ama su anki beklememizin nedeni hantallilk başka bise değil
-
@brzezinski mülakat sonuclarindan sonra gvs
-
@sgkdenetmensgk @luthor ben taze kaymakamlıktan elendim hocam.Orada mülakat öncesi gvs ve arşiv araştırması formu doldurup yollamamızı istediler ve mülakattan önce muhtar ve komşu çevremize sorulduk polis tarafından .Diyelimki sgk emniyete soruşturma yaptırmaya başladı ozaman neden kimsenin evine yada muhtarına uğrayan olmadı? Ben sonuçlar açıklanmadan gvs yapılıyorsada bunun sosyal medya araştırmasıyla sınırlı kalacağı kanaatindeyim.
-
Memurlar net ekrana bildirim göndermeli haber yapamıyormu biligisi olan varmı
-
@luthor kardes bende sordum ama form doldurulmadan emniyetin böyle birsey yapma yetkisi olmadigi söylendi sanirim tek arkadasa yapildi bu sorusturma.
-
@brzezinski bende aynı fikirdeyim hocam bu sürecin uzamasının sebebi gvs değil gvs nihai sonuçtan sonra yapılacak.
-
@conmaynard aynen su anki bakanligin valilikler ve emniyet istihbarat aracılığı ile sorusturdugu bir süreçti
-
0 532 540 0 590 Bu numara memurlar net e haber yollamak için. Bi yükleninde haber yapsın bildirim göndererek . Sadece sayfasında yayınladığında benm bile haberim olmuyor bakanlığın nasıl dikkatini çeksin
-
@hukukcusmith Belki bilgi vermemişlerdir size.
-
@luthor yukarda yazdigim gibi kardeşim su anki surec
-
@conmaynard öyle zaten ya dosya üzerinden falan kimseye öyle birşey gelmemiş tek bi arkadaş için böyle bi durum söz konusu bence o da bir yanlış anlaşılma gibi duruyor
-
@drago, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@luthor başka beklediğim kurum yok hocam. Şans eseri öğrenmiştim, dün merak ettim yüzümü kızartıp tanıdığa(kolluk personeli) ziyarete gittim sordum bana bu anlattıklarımı söyledi.
@brzezinski Arkadaş öğrendiğini söylemişti.Ona istinaden söyledim ben hocam.